Home / Aquaserv / Fără Apă-2019/10/18-Târnăveni

Fără Apă-2019/10/18-Târnăveni

Compania AQUASERV, sucursala Târnăveni, anuntă consumatorii că, pentru realizarea unor lucrări de conectare a unei conducte de apă potabilă de pe noul pod rutier, la reţeaua de pe str. Şoimilor, se va sista furnizarea apei potabile, vineri, 18.10.2019, între orele 08:00–20:00 (estimare), în următoarele zone: 
•Târnăveni – str. Şoimilor, de la intersecţia cu str. Frumoasă până la intersecţia cu str. Victoriei, între nr. 1-43 şi nr. 2-66, str. Şcolii între nr. 23-29; str. Morii între nr. 1-18A.
Atragem atenţia consumatorilor că la reluarea alimentării cu apă este posibil ca, pentru scurt timp, la robinete să curgă apă tulbure, din cauza antrenării depunerilor din conducte. Recomandăm să se folosească apa doar în scopuri menajere până la limpezirea ei. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat.  
Compania AQUASERV S.A.
Sucursala Târnăveni


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.