Home / Aquaserv / Fără Apă – 23.02.2023 – Târgu Mureş

Fără Apă – 23.02.2023 – Târgu Mureş

Compania AQUASERV anunţă consumatorii că, pentru efectuarea unor lucrări pe rețeaua de distribuție apă potabilă, se sistează furnizarea apei potabile în data de 23.02.2023, între orele 08:00 – 17:00 (estimare), în următoarele zone:
• Târgu Mureş – str. Voinicenilor nr. 96 – până la sat Voiniceni, nr. 89 – pana la sat Voiniceni, Mărului, Serafim Duicu, Violetelor (Voiniceni), Lalelelor (Voiniceni), Garofiţelor (Voiniceni), Nagy Szabo Ferencz, Prof. Dr. Grigore Ploieşteanu, Arinului, Prof. Dr. Simion C. Mândrescu, Galfy Mihaly, Zeno Vancea, Ion Vlasiu, Pongracz Antal Sandor;
• Voiniceni nr. 1-17;
• Bărdeşti.

Atragem atenţia consumatorilor că la reluarea alimentării cu apă este posibil ca pentru scurt timp la robinete să curgă apă tulbure, din cauza antrenării depunerilor din conducte. Recomandăm să se folosească apa doar în scopuri menajere până la limpezirea ei. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat. Vă mulţumim pentru înţelegere.

Compania AQUASERV S.A.
Târgu Mureş


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.