Home / Aquaserv / Fără Apă – 23.09.2019 – Reghin II

Fără Apă – 23.09.2019 – Reghin II

Compania AQUASERV S.A. Sucursala Reghin anunţă consumatorii că, pentru remedierea unor avarii apărute pe reţeaua de distribuţie, se sistează furnizarea apei potabile, în data de 23.09.2019, între orele 11:15 – 18:00 (estimare), în următoarele zone:
• Reghin – str. Mihai Viteazu, Nicolae Bălcescu, Iernii, Teilor, Piaţa Mare, Secerișului, Crizantemelor, Primăverii, Foișor, Crinului, Garofiței, Grădinarilor, Morii, Verzei, Făget, Dumbravei, Cărpiniș.

Atragem atenţia consumatorilor că la repunerea în funcţiune a reţelei în condiţii normale, din cauza antrenării depunerilor din conducte, apa va avea suspensii şi culoare, atât pe străzile menţionate cât şi pe străzile învecinate cu acestea. Această apă se poate folosi în scopuri menajere. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat. Vă mulţumim pentru înţelegere.

Compania AQUASERV S.A.
Sucursala Reghin


Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.