Home / Aquaserv / Fără Apă-25/11/2020-Târgu Mureş, Livezeni, Poienița, Sânișor, Ivănești

Fără Apă-25/11/2020-Târgu Mureş, Livezeni, Poienița, Sânișor, Ivănești

Compania AQUASERV S.A. anunţă consumatorii că, pentru executarea unor lucrări de întreţinere a sistemului de distribuţie apă potabilă, se sistează furnizarea apei potabile, în data de 25.11.2020, între orele 08:00-21:00 (estimare), în următoarele zone: 
•Târgu Mureş – bdul 1 Decembrie 1918 nr. 177-291 și 144-240, Bucinului nr. 11-15, Moldovei nr. 10-16, Pandurilor nr. 116, Sârguinței, Evreilor Martiri, Pomicultorilor, Apicultorilor, Armoniei, Înfrățirii, Muncii, Viitorului, Progresului, Livezeni, Regele Ferdinand, Regina Elisabeta, Armoniei, Prieteniei, Lalelelor, Gloriei, Cutezanței, Mugurilor, Rămurele, Semenic, Rodniciei, Sfântul Ioan, Sfântul Ștefan, Între Movile, Cartierul Orizont;
•Livezeni;
•Poienița;
•Sânișor;
•Ivănești.
Atragem atenţia consumatorilor că la reluarea alimentării cu apă este posibil ca, pentru scurt timp, la robinete să curgă apă tulbure, din cauza antrenării depunerilor din conducte. Recomandăm să se folosească apa doar în scopuri menajere până la limpezirea ei. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat. 
Vă mulţumim pentru înţelegere.
Compania AQUASERV S.A.
Târgu Mureş
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.