Home / Aquaserv / Fără Apă-27/02/2019-Reghin

Fără Apă-27/02/2019-Reghin

Compania AQUASERV S.A. Sucursala Reghin anunţă consumatorii că, din cauza unor manevre executate de către societatea Electrica S.A., au avut loc din nou întreruperi repetate în alimentarea cu energie electrică a Uzinei de Apă Reghin, în data de 27.02.2019, începând cu ora 11:00. Prin urmare Uzina de Apă a fost în imposibilitatea de a pompa apa potabilă, iar presiunea din rețeaua de distribuție a scăzut de la 4,5 la 2,5 bari.
Schimbările de presiune în rețeaua de distribuție, au ca rezultat antrenarea depunerile de pe conducte şi cauzează apariţia fenomenului de apă colorată la robinetele consumatorilor. Această apă se poate folosi în scopuri menajere. 
Acest neajuns este eliminat prin spălarea de către echipele AQUASERV, a conductelor de distribuție apă potabilă. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat. 
Vă mulţumim pentru înţelegere.
S.C. Compania AQUASERV S.A.
Sucursala Reghin

 

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.