Home / Aquaserv / Fără Apă-28/11/2019-Târgu Mureş, Voiniceni, Sântana de Mureş

Fără Apă-28/11/2019-Târgu Mureş, Voiniceni, Sântana de Mureş

Compania AQUASERV S.A. anunţă consumatorii că, pentru executarea unor lucrări de investiţii în vederea extinderii/reabilitării sistemului de distribuţie apă potabilă, se sistează furnizarea apei potabile, în data de 28.11.2019, între orele 09:00-14:00 (estimare), în următoarele zone: 
•Târgu Mureş – str. Voinicenilor de la nr. 89 şi 96 până la capăt, Nagy Szabo Ferencz, Violetelor, Lalelelor, Garofiţei, Mărului, Pomilor, Pongracz Antal, Zeyk Domokos, Ion Vlasiu, Zeno Vancea, Simion Mândrescu, Hagi Stoian, Grigore Ploieşteanu, Serafim Duicu, Galfy Mihaly.
•Voiniceni – între nr- 1-15
•comuna Sântana de Mureş. 
Atragem atenţia consumatorilor că la reluarea alimentării cu apă este posibil ca, pentru scurt timp, la robinete să curgă apă tulbure, din cauza antrenării depunerilor din conducte. Recomandăm să se folosească apa doar în scopuri menajere până la limpezirea ei. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat. 
Vă mulţumim pentru înţelegere.
Compania AQUASERV S.A.
Târgu Mureş
 


Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.