Home / Aquaserv / Fără Apă/|Presiune Scăzută-31/03/2021-Târgu Mureş, Sângeorgiu de Mureş, Ungheni, Cristeşti

Fără Apă/|Presiune Scăzută-31/03/2021-Târgu Mureş, Sângeorgiu de Mureş, Ungheni, Cristeşti

Compania AQUASERV S.A. anunţă consumatorii că, pentru executarea unor lucrări de întreţinere a sistemului de distribuţie apă potabilă, se sistează furnizarea apei potabile, în noaptea dintre 31.03-01.04.2021, între orele 22:00-05:00 (estimare), în următoarele zone: 
•Târgu Mureş – cartierele Tudor Vladmirescu, Mureşeni, 7 Noiembrie, Unirii, Ady Endre, Buday Nagy Antal, Aleea Carpaţi, Gării, zona Centrală, Calea Voniceni, str. Hagi Stoian, Mărului, Teiului, Magnoliei, Poieniţei;
•Sângeorgiu de Mureş – str. Petki David între nr. 1-150,  Wesselenyi Erzsebet, Constructorilor, Râtul Morii, Subpădure, Mică, Stejarului, Poligonului, Nordului.
De asemenea, alimentarea cu apă potabilă se va realiza cu presiune scăzută, în următoarele zone: 
•Ungheni;
•Cristeşti.
Atragem atenţia consumatorilor că la reluarea alimentării cu apă este posibil ca, pentru scurt timp, la robinete să curgă apă tulbure, din cauza antrenării depunerilor din conducte. Recomandăm să se folosească apa doar în scopuri menajere până la limpezirea ei. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat. Vă mulţumim pentru înţelegere.
Compania AQUASERV S.A.
Târgu Mureş
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.