Home / Aquaserv / Presiune scăzută 29,30-09/10/2021 – zona de câmpie

Presiune scăzută 29,30-09/10/2021 – zona de câmpie

Compania AQUASERV anunţă consumatorii că, din cauza unor lucrări de întreținere la Stația de pompare accidentală, este posibil ca din data de 29-30.09.2021 respectiv 01.10.2021  în următoarele localități furnizarea apei potabile să nu poată fi facută în parametrii normali: 
•Voiniceni, Ceauașu de Câmpie, Porumbeni, Câmpenița, Săbed, Bozed, Lechincioara, Șincai, Madaraș, Râciu, Sânmartin, Milășel, Crăiești, , Balda, Vișinelu, Câmp, Silivaș, Urmeniș, Pusta, Pogăceaua, Ulieș, Fânate, Văleni, Sângiurgiu de Câmpie, Sâmpetru, Sărmășel, Sărmaș.
Atragem atenţia consumatorilor că la reluarea alimentării cu apă este posibil ca pentru scurt timp la robinete să curgă apă tulbure, din cauza antrenării depunerilor din conducte. Recomandăm să se folosească apa doar în scopuri menajere până la limpezirea ei. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat. Vă mulţumim pentru înţelegere.
Compania AQUASERV S.A.
Târgu Mureş

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.