Home / Aquaserv / Presiune scăzută – Reghin – 12.09.2019

Presiune scăzută – Reghin – 12.09.2019

Compania AQUASERV S.A. Sucursala Reghin anunţă consumatorii că, în urma accidentului rutier din data de 10.09.2019, care a întrerupt alimentarea cu energie electrică a Uzinei de apă Reghin, S.C. Electrica Transilvania Sud efectuează în data de 12.09.2019, între orele 11:00-12:00, manevrele de restabilire a alimentării posturilor TRAFO din Uzina de apă Reghin. Pe durata lucrărilor este posibil ca presiunea din rețeaua de distribuție să scadă de la 4,5 la 2,0 bari.

Schimbările de presiune în rețeaua de distribuție, au ca rezultat antrenarea depunerile de pe conducte şi cauzează apariţia fenomenului de apă colorată la robinetele consumatorilor. Această apă se poate folosi în scopuri menajere.

Acest neajuns este eliminat prin spălarea de către echipele AQUASERV, a conductelor de distribuție apă potabilă. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat.

Vă mulţumim pentru înţelegere.

Compania AQUASERV S.A.
Sucursala Reghin


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.