Home / Aquaserv / Turbiditate apă crescută-02-04/04/2021-Zona Valea Superioara a Mureșului

Turbiditate apă crescută-02-04/04/2021-Zona Valea Superioara a Mureșului

Compania AQUASERV S.A. Sucursala Reghin anunţă consumatorii că, din cauza creşterii turbidităţii surselor de apă brută, ca urmare a condițiilor meteo din ultimele zile (ploi abundente, lucrări, topirea zăpezii, întreruperi în furnizarea energiei electrice), există posibilitatea ca alimentarea cu apă potabilă să fie sistată în perioada 02.04.2021 ora 09:00 – 04.04.2021 ora 09:00, în urmatoarele zone: 
•Bistra Mureșului, Pietriș, Deda, Aluniș, Lunca Mureșului, Fițcău, Rușii Munți, Morăreni, Maiorești,Sebeș, Brâncovenești, Vălenii de Mureș, Idicel
Atragem atenţia consumatorilor că la repunerea în funcţiune a reţelei în condiţii normale, din cauza antrenării depunerilor din conducte, apa va avea suspensii şi culoare, atât pe străzile menţionate cât şi pe străzile învecinate cu acestea. Această apă se poate folosi în scopuri menajere. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat. Vă mulţumim pentru înţelegere.
Compania AQUASERV S.A.
Sucursala Reghin
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.