Universul Altex pentru mureşeni Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 96 Vizualizări

Universul Altex pentru mureşeni

717_Universul.gifCel mai mare magazin de electrocasnice din Târgu Mureş a fost inaugurat ieri de Altex. Mureşenii au acum la dispoziţie servicii personalizate şi produse de top într-un magazin occidental.

Ieri a avut loc deschiderea oficială a noului magazin Altex, inaugurat în cartierul Tudor. Începând de astăzi, clienţii sunt aşteptaţi să-şi transforme visul unei vieţi mai frumoase în realitate, având la dispoziţie cele mai noi produse oferite de Altex. Totul
într-un spaţiu modern, configurat special pentru ei cu servicii şi soluţii optime.

Universul multimedia poate fi acum explorat la costuri reduse

Viceprimarul Csegzi Sandor a făcut urările de bun venit în oraş, declarând: "Din partea administraţiei locale ne străduim să arătăm partea frumoasă a oraşului şi în domeniul economic. Ne bucurăm că o mare parte dintre aceste produse vor ajunge în casele oamenilor. Eu sper că mulţi mureşeni vor avea o faţă zâmbitoare când vor pleca din acest magazin".
Directorul regional al Altex, Cristian Ciortan, a promis un nou magazin şi mai mare, dacă mureşenii vor dovedi că îşi doresc cele mai bune produse. "Ne dorim să fim referinţa în domeniu. Firma a crescut în zece ani datorită clienţilor şi a inaugurat de-a lungul timpului cele mai mari magazine de acest tip. Dacă ne vor trece pragul clienţii, vor găsi produse care să-i surprindă şi vor avea ocazia să interacţioneze cu produsul, să-l testeze, să-l atingă, iar apoi în momentul cel mai bun să-l achiziţioneze. Ne-am decis să facem acum acest magazin de 600 m2, dar suntem pregătiţi în orice moment pentru unul de 1.000-1.500 m2. Suntem aproape de ce ne-am dorit, dar suntem convinşi că o schimbare trebuie
să fie continuă, altfel e un eşec", a declarat Cristian Ciortan, branch manager Altex.

Ofertă generoasă marca Altex

Noul magazin reuneşte o gamă variată de produse electronice, electrocasnice, IT şi multimedia dispuse într-o manieră unică, ce permite interacţiunea cumpărătorului cu produsul dorit. În fiecare zi, între orele 9-19, clienţii noului magazin pot profita de ofertele unice şi de serviciile la nivel occidental oferite de Altex. La toate acestea se adaugă sistemele de finanţare extrem de avantajoase puse la dispoziţie, peste 150.000 de români au apelat până acum la acest serviciu financiar.
Mai mult, din orice magazin Altex, clienţii obţin acum credit doar cu buletinul, instant, răspunsul fiind primit în maximum două ore de la solicitarea creditului. Facilităţile pe care Altex le oferă clienţilor săi sunt completate de ofertele extraordinare de preţuri. De exemplu, pachetul promoţional format din aragaz Zanussi cu rotisor, 4 arzătoare mici, timer mecanic, grill gaz şi supapă pentru siguranţă cuptor şi hotă Zanussi cu trei trepte de absorbţie, costă doar 8.999.000 de lei. De asemenea, mureşenii pot achiziţiona de la Altex, în limita stocului disponibil, telefonul mobil Nokia 1100, la incredibilul reţ de 1.999.000 de lei. Telefonul dispune de tonuri polifonice, vibraţii, 50 de numere în agendă, timp de aşteptare 350 H, timp de convorbire de şase ore, dualband 900, 1800 Mhz. Pentru cei care considerau că este costisitor să achiziţionezi un calculator, Altex demonstrează contrariul: sistemul DVIO Starter, cu procesor AMD Sempron 2200+/blacă de bază KM266, memorie 128 MB DDR400/hard disk 40GB, 7200 rpm/floppy CD ROM/placă video integrată/placă de sunet integrată, palcă de reţea integrată/modem/tastatură/mouse/Linux, plus cadou soft antivirus BITDEFENDER, poate fi cumpărat, în limita stocului disponibil, cu doar 7.499.000. Pe lângă aceste oferte senzaţionale, primii 500 de clienţi ai noului magazin vor primi cadou câte un rucsac ALTEX. Altex este cea mai mare reţea de magazine de electronice şi electrocasnice din România, cu peste 120 de magazine deschise în toate judeţele din ţară. Altex facilitează accesul tuturor categoriilor de consumatori la produse de ultimă generaţie.
Ionuţ OPREA

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE