Donează

Zi de Zi este un proiect editorial lansat la Târgu Mureș în urmă cu 17 ani sub sloganul: ”O parte din viața ta!”, iar pagina web

www.zi-de-zi.ro este auditată de BRAT – SATI, fiind cea mai completă și mai citită platformă media din județul Mureș.

Orice donație este binevenită, iar contribuția dumneavoastră poate  asigura un conținut editorial de calitate. Fiecare donație poate însemna o știre bună în plus oferită cititorilor cotidianului mureșean Zi de Zi!

Vrei să ne ajuți? Alege modalitatea:


• Prin cont bancar:

RO 64BTRLO1301205860683XX

Asociația Educație pentru Europa,

Banca Transilvania Cluj Napoca

Asociația Educație pentru Europa derulează proiecte culturale și sociale, prin editarea unor volume de promovare a obiectivelor culturale de referință din Transilvania, dar și prin implicarea în campanii pro-sănătate și de susținere a educației tinerilor.


Redirecționează:

• 20% din impozitul pe profit al companiei*

Din taxele pe profitul companiei tale, poți alege ca până la 20% să meargă către echipamente tehnice necesare bunei funcționări a publicației și reportaje de calitate.

Descarcă draft-ul contractului de sponsorizare de AICI. Completează-l cu datele companiei și suma. Trimite-l la contabilitate@zi-de-zi.ro

*Baza legală poate fi consultată AICI.

• 3,5% din impozitul pe salariu*

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 3,5% să fie direcționați pentru susținerea activității redacției publicației  Zi de Zi.

Descarcă formularul de AICI.

*Baza legală poate fi consultată AICI.

Depune-l la ANAF până pe 15 martie 2020 sau trimite-l până pe 1 martie 2020 la adresa redacției Zi de Zi: str. Primăriei, nr. 1, Târgu Mureș, jud. Mureș. Și îl depunem noi.

Distribuie:

RecomandariCiteste Zi de Zi Online


 

 

 
 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE