Buda şi-a cumpărat pensiune Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 332 Vizualizări

Buda şi-a cumpărat pensiune

3141_buda.gifMarketing Politic şi Sondaje, firma patronată de mama unuia dintre vicepreşedinţii PD, Bogdan Buda, a achiziţionat ieri Pensiunea Cleopatra din Târgu Mureş * Tranzacţia s-a parafat la preţul de pornire, 4,5 miliarde lei ROL, în condiţiile în care firma mamei a fost singurul participant * De unde a avut Cătălina Stela Buda banii, ţinând cont că unei
persoane în vârstă de aproape 65 de ani nici o bancă nu i-ar acorda credite

Firma patronată de mama vicepreşedintelui PD, Bogdan Buda, Marketing Politic şi Sondaje, a mai dat ieri o lovitură, după ce a pus pe picioare un nou vehicul media, şi anume cumpărarea la licitaţie publică, organizată de Direcţia Generală de Finanţe Publice, a Pensiunii Cleopatra din Târgu Mureş, pensiune situată în cartierul 22 Decembrie, în zona Unic.
Imobilul s-a adjudecat la 4,5 miliarde de lei ROL, fără TVA, de altfel preţul de pornire al licitaţiei, în condiţiile în care firma Marketing Politic şi Sondaje a fost unicul participant.
Pensiunea Cleopatra, dispusă pe trei nivele (PEM), are o suprafaţă desfăşurată de 573,60 mp, şi aferent un teren de 320 mp.
Imobilul, aparţinând firmei Constrimpex, a fost scos la licitaţie publică în dosarul de executare nr. 394484, întocmit de DGFP Mureş.
Interesant este aşa cum precizam la început că firma este administrată de Cătălina Stela Buda, mama vicepreşedintelui PD Bogdan Buda, care este şi unic acţionar. Cătălina Stela Buda, altfel o doamnă respectabilă, care în această toamnă va împlini 65 de ani, şi-a descoperit anul trecut, an în care a fost înfiinţată Marketing Politic şi Sondaje, abilităţile antreprenoriale începând cu o investiţie în mass-media, iar acum jucându-se pe piaţa imobiliară. Ceea ce ne aduce aminte de o doamnă întreprinzătoare, mătuşa Danei Năstase, soţia preşedintelui Camerei Deputaţilor sau de mama parlamentarului PD Cornelia Cazacu, la fel de grijulie cu afacerile, la peste 70 de ani.
Credem că nu are nici un sens să ne întrebăm dacă banii oferiţi de către Cătălina Stela Buda pentru achiziţia imobilului sunt ai săi personali, în condiţiile în care la licitaţie a participat fiul său. De unde provin banii, asta vor trebui să stabilească finanţiştii. Bănuim că nu din pensie. Nici din vreun credit, ţinând cont că mama vicepreşedintelui PD este la o vârstă care nu le garantează băncilor rambursarea creditului. Dar cine ştie…
Vom reveni, ţinând cont că cine ştie ce lovituri de piaţă va mai da Stela Cătălina Buda, o interfaţă pentru fiul Bogdan, periculos de apropiat de primarul Florea. Un alt paravan?

"Am participat la licitaţie. Am oferit cât era preţul, pe care nu-l mai ştiu, am fost singurul participant. Nu ştiu încă ce o să fac, dar cred că nu priveşte pe nimeni, e o chestiune privată",
Bogdan Buda,
vicepreşedintele PD

Ligia VORO

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE