Victorie lejera pentru CSU Neumarkt Gaz Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 32 Vizualizări

Victorie lejera pentru CSU Neumarkt Gaz

11136_volei.gifEchipa feminina de volei CSU Neumarkt Gaz Târgu-Mures s-a impus sâmbata mai lejer decât se astepta, în trei seturi, în fata formatiei Volei 2004 Constanta, în cadrul etapei a 15-a a diviziei A1.
Formatia oaspete s-a întarit considerabil în pauza competitionala, are în componenta trei jucatoare canadiene, doua sârboiace plus o turcoaica pe postul de libero, si a venit la Târgu-Mures pentru a reduce ecartul de puncte dintre cele doua formatii, pentru a-si mentine sansele de a trece în fata formatiei noastre. Elevele antrenorului Luka Valerijan însa au temperat elanul constantenceleor foarte repede, câstingând primele doua seturi, mai ales cel de-al doilea fara drept de apel. Muresencele au fost de-a dreptul formidabile în aparare, dirijate excelent de catre liberoul Andreea Dimeny, iar ridicatoarea Orsolya Bardocz le-a dat clasa adversarelor prin combinatiile surprinzatoare si variate.
Superioritatea gazdelor a fost evidenta, chiar daca si de aceasta data din teren a lipsit noua achizitie a clubului, tragatoarea cubaneza Misleydis Martinez, care s-a accidentat la glezna în turneul de pregatire de la Piatra Neamt, si de atunci nu s-a reusit recuperarea ei. Poate o vom putea vedea saptamâna viitoare.
În setul al treilea, dupa ce primele doua au fost câstigate usor de localnice, a intervenit din nou – pentru a câta oara? – o relaxare prematura în cadrul echipei, care era sa coste. Degeaba le-a spus antrenorul "nu ne relaxam", oaspetele au reusit sa întoarca de la 18-21, si sa ajunga la minge de set la 25-24 pentru ele. Din fericire aceasta sperietura le-a prins bine muresencelor, care au întors setul, prin trei mingi câstigate consecutiv, ultima atacata din mingea a doua de catre ridicatoarea Bardocz, surprinzând întreaga asistenta, dar si jucatoarele adverse.
Întrebata dupa meci, daca a gândit înainte aceasta miscare, capitana echipei din Târgu-Mures a marturisit ca solutia i-a fost sugerata de catre antrenor, ea neavând poate curajul sa decida o miscare tactica atât de importanta la o minge cruciala.
Asadar, scor final CSU Neumarkt Gaz Târgu-Mures – Volei Constanta 3:0 (25-20, 25-13, 27-25).
Au evoluat formatiile: CSU Neumarkt Gaz: Bardocz, Salaoru, Ivanof, Rogojan, Zanfir, Maletic. Libero: Dimeny. A mai jucat: Bunea. Volei 2004 Constanta: Cundy, Tiba, Necula, Mahon, Djordjevic, Chalmers. Libero: Koseoglu. Au mai jucat: Postaru, Marjanovic. Meciul a fost condus de un cuplu bucurestean, format din Gheorghe Popescu si Daniela Radu.
Gratie acestui succes, echipa mureseana si-a consolidat pozitia a sasea în clasament, urmând ca miercuri sa întâlneasca la Bucuresti, echipa Dinamo. Sâmbata viitoar,e CSU Neumarkt Gaz joaca din nou pe teren propriu un meci care se anunta mai dificil decât cel de sâmbata, cu formatia Penicilina Iasi.
O nota prosta pentru organizatori, care se încapatâneaza sa organizeze meciurile în sala UMF, fara un minim de confort pentru spectatori si cu câteva mingi atingând tavanul salii. Pe de alta parte, s-ar putea ca sâmbata sa se joace din nou la concurenta cu baschetul si este foarte greu de înteles cui foloseste acest lucru.
Valentin Muresan

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE