S-a încheiat etapa a VIII-a din Liga a IV-a Elite Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 305 Vizualizări

S-a încheiat etapa a VIII-a din Liga a IV-a Elite

Cea de-a VIII-a etapă din Liga a IV-a Elite s-a desfășurat sâmbătă, 28 octombrie, unde echipele au jucat pentru a-și adjudeca victoria.

Astfel, în Seria 1 din Liga a IV-a Elite, ASF Pogăceaua a jucat cu ACS A&A Grup Târnăveni, meciul terminându-se la egalitate cu scorul de 1-1 (1-0). Primul gol a fost marcat în minutul 38 de către Denis Filip de la ASF Pogăceaua, urmat de Toth Levente care a marcat pentru Târnăveni.

În meciul disputat dintre CS Iernut și ACS Mureșul Luduș, irenuțenii au pierdut în fața acestora cu scorul de 2-3, după ce au condus în prima repriză cu scorul de 2-1. Pentru iernuțeni au marcat Codruț Gliz și Iulian Șuteu două goluri consecutive, fiind urmați de cele trei goluri ale ludușenilor, marcate de Mihai Nesan (două goluri) și Florin Socaci.

AS Chimica Târnăveni a jucat împotriva celor de la ACS Buzasbesenyo Valea Izvoarelor, meci pe care echipa din Târnăveni l-a pierdut cu scorul de 3-4 (3-1). Gheața a fost spartă de primul gol marcat de Toth Norbert de la echipa câștigătoare, alături de care a marcat și Kovacs Tihamer trei goluri. Cele trei goluri de la AS Chimica Târnăveni au fost marcate de Valentin Moldovan, Szabo Daniel și Cristian Balea.

Cel de-al patrulea meci din această serie s-a disputat între CSM Sighișoara și AS Gaz-Metan Danes care s-a încheiat la egalitate cu scorul de 2-2 (0-0). Primul gol a fost marcat abia în minutul 51 al meciului de jucătorul Cristian Maior de la CSM Sighișoara, alături de el marcând și Adrian Picos. Pentru echipa adversară, cele două goluri au fost marcate de Rareș Hegbeli și Alexandru Gorea.

În cea de-a doua serie, ACS Academica Transilvania Târgu Mureș a jucat cu AFC ASA Târgu Mureș, meci care s-a încheiat cu scorul de 1-2 (0-1), victoria fiind adjudecată de cei de la ASA. Pentru echipa învingătoare, cele două goluri au fost marcate de Darius Ghirca și Gabriel Avram, iar pentru Academica, singurul gol a fost marcat de Alexandru Pavel.

Meciul disputat între ACS Viitorul Aluniș și CSO Sângeorgiu de Pădure s-a încheiat cu scorul de 3-2 (1-0), victoria fiind adjudecată de ACS Viitorul Aluniș. Pentru aceștia au marcat Denis Cengher, Răzvan Bucin și Tudor Morar, iar pentru CSO Sângeorgiu de Pădure, cele două meciuri au fost marcate de Kenesi Bela și Alin Mureșan.

ACS Atletic Tîrgu Mureș a jucat împotriva celor de la ACS Sovata, meci pe care echipa din Sovata l-a pierdut cu scorul de 3-2 (1-0). Primul gol a fost marcat în minutul 17 al meciului de către Gabriel Șandor de la Atletic, alături de care a mai marcat Andrei Bordaș și Iulian Cherteș. Pentru echipa din Sovata, jucătorii Menyhart Cristian și Vass Istvan au marcat cele două goluri.

Cel de-al patrulea meci din această serie prezintă o diferență mare de scor în meciul disputat între ACS Miercurea Nirajului și ACS Mureșul Rușii-Munți. Victoria a fost adjudecată de echipa din Rușii-Munți după ce meciul s-a încheiat cu scorul de 1-6 (0-2) pentru aceștia. Singurul gol marcat pentru echipa din Miercurea Nirajului a fost marcat de jucătorul Borbely Roland, în timp ce, pentru echipa câștigătoare au marcat Darius Macarie, Baki Nimrod (două goluri), Cosmin Suciu și Bogdan Roi (două goluri).

La finalul acestei etape, clasamentul pentru Seria 1 este următorul:

I. ACS Mureșul Luduș cu 18 puncte

II. CS Iernut cu 15 puncte

III. ASF Pogăceaua cu 13 puncte

IV. AS Câmpia Rîciu cu 13 puncte

V. ACS A&A Grup Târnăveni cu 12 puncte

VI. AS Gaz-Metan Danes cu 11 puncte

VII. AS Chimica Târnăveni cu 4 puncte

VIII. ACS Buzasbesenyo Valea Izvoarelor cu 4 puncte

IX. CSM Sighișoara cu un singur punct

La finalul acestei etape, clasamentul pentru Seria 2 este următorul:

I. ACS Sâncrai Nazna cu 18 puncte

II. AFC ASA Târgu Mureș cu 16 puncte

III. ACS Atletic Tîrgu Mureș cu 14 puncte

IV. ACS Academica Transilvania Târgu Mureș cu 12 puncte

V. ACS Sovata cu 10 puncte

VI. ACS Viitorul Aluniș cu 9 puncte

VII. CSO Sângeorgiu de Pădure cu 7 puncte

VIII. ACS Mureșul Rușii-Munți cu 6 puncte

IX. ACS Miercurea Nirajului cu un singur punct

Diana CĂRBUREAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE