Grădina Zoologică se alătură campaniei ”Shoebox Mureș – Bucurie la cutie” și deschide punct de colectare Slider
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 177 Vizualizări

Grădina Zoologică se alătură campaniei ”Shoebox Mureș – Bucurie la cutie” și deschide punct de colectare

Asociația EduTEx anunță încheierea unui protocol de colaborare cu administrația Grădinii Zoologice, care s-a alăturat campaniei Campania ”Shoebox Mureș – Bucurie, la cutie!”. Începând de marți, 7 noiembrie, aici se deschide un punct colector pentru cadourile destinate  comunităților defavorizate din județul Mureș.

Anul acesta, fiecare dintre noi poate să fie Moş Crăciun și se poate alătura campaniei ”Shoebox Mureș – Bucurie, la cutie”!

Ce presupune ”Shoebox Mureș  – Bucurie, la cutie!”?

Un cadou, ambalat într-o cutie de carton, preferabil într-o cutie de pantofi în care să intre cadoul propriu-zis, obiecte vestimentare, de uz personal, produse de igienă personală, încălțăminte, jucării, rechizite, cărți, dulciuri;

Este nevoie și de hârtie de ambalat, bandă adezivă pentru lipit, panglică de legat, iar pe ambalajul cutiei vă rugăm să notați: Acest cadou este pentru o FETIȚĂ/ un BĂIAT (după caz) și vârsta aproximativă a destinatarului (0-3 ani; 3-5 ani etc.) maxim până la 16 ani.

Este indicat să nu ambalați produse perisabile (fructe/legume/alimente etc.).

În interiorul cutiei, scrieți destinatarului un mesaj sau puteți realiza un desen cu tematică la liberă alegere. Cei care doresc să transmită cadoul unui copil dintr-o zonă defavorizată a județului Mureș sau au o propunere care vizează o zonă cu familii defavorizate, pot suna la nr. de telefon/whatsapp: 0786.493.557 – Cosmina Pașcan, manager proiect.

Punctul de colectare al cadourilor, deschis la Grădina Zoologică, funcționează zilnic, între orele 9.00-16.00. Termenul limită de predare a cadourilor la punctul de colectare de la ZOO este data de 20 decembrie 2023, potrivit informațiilor furnizate de Claudia Duicu, președinte, Asociația EduTEx.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE