Campania ”Cărțile ne conectează!”. EduTEx îmbogățește bibliotecile din mediul rural Slider
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 169 Vizualizări

Campania ”Cărțile ne conectează!”. EduTEx îmbogățește bibliotecile din mediul rural

Prin intermediul campaniei ”Cărțile ne conectează!”, Asociația EduTEx alături de voluntari, își propune dotarea bibliotecilor școlare din mediul rural cu titluri NOI de cărți!

Astfel, în baza unui parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Mureș, cadrele didactice partenere de la 3 școli din județ: Scoala Gimnazială din comuna Petelea, Școala Gimnazială din comuna Solovăstru, respectiv Școala Gimnazială ”Vasile Săbădeanu” din comuna Voiniceni, ne-au pus la dispoziție listele cu titlurile necesare, pe care Asociația EduTEx le va achiziționa/le va primi de la donatori/sponsori.

”În urma campaniei, ne propunem ca în data de 15 ianuarie 2024, de ZIUA CULTURII NAȚIONALE, să predăm școlilor, respectiv, bibliotecilor școlare participante în cadrul acestui proiect cărțile solicitate precum și alte cărți ediții noi, în stare excelentă, pe care le vom primi drept donație.  Campania se desfășoară începând din 6 noiembrie 2023 și continuă până în data de 10 ianuarie 2024”, a precizat Cosmina Pașcan, manager proiect.

Donațiile în bani pentru cărți pot fi efectuate în contul Asociației EduTEx: Cont IBAN: RO42BTRLRONCRT0676176201; Titular cont: Asociatia EduTEx. Donație pentru campania: ”Cărțile ne conectează!”

Totodată, cei care doresc să sprijine campania prin donarea de cărți din liste sau alte cărți noi adecvate bibliotecilor școlare, le pot pot preda direct asociației, contact: +40 786.493.557 Cosmina Pașcan, manager proiect.

Campania de promovare se va desfășura atât în presa scrisă, audio-vizuală locală cât și pe mediile de socializare, iar numele partenerilor, sponsorilor, donatorilor va fi făcut public.

Asociația EduTEx este o organizație înființată în vara anului 2023, dedicată educației, învățării continue și dezvoltării comunității. EduTEx își propune să creeze o schimbare pozitivă în viața indivizilor și a societății prin inițierea, organizarea și desfășurarea diverselor activități care susțin dezvoltarea personală, culturală și profesională în rândul diferitelor grupe de vârstă. Se concentrează pe educația formală și non-formală, dezvoltarea abilităților profesionale și promovarea valorilor solidarității și diversității într-o societate din ce în ce mai complexă.

Scopul și obiectivele EduTEx urmăresc o educație non-formală și informală pentru tineret, dezvoltare profesională continuă pentru adulți, recunoașterea excelenței în diferite domenii, colaborare și participare în proiecte locale și internaționale, organizarea de evenimente, promovarea antreprenoriatului social, protecția culturii, mediului și patrimoniului, potrivit informațiilor furnizate de Claudia Duicu, Președinte, Asociația EduTEx.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE