HEALTHESIS Network- rețea de colaborare inter-universitară în domeniul economiei sănătății Slider
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 86 Vizualizări

HEALTHESIS Network- rețea de colaborare inter-universitară în domeniul economiei sănătății

Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie  „George Emil Palade” din Târgu Mureș, Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București și Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj Napoca au înființat HEALTHESIS Network, o rețea de colaborare inter-universitară în domeniul economiei sănătății.

Scopul rețelei constă în susținerea și dezvoltarea programelor de formare  postuniversitară în domeniul economiei sănătății la nivel național și maximizarea efectelor implementării acestora, prin activități de cercetare și schimburi de bune practici.

„Crearea unei rețele inter-universitare care să susțină și să dezvolte inițiativele și programele postuniversitare de formare în domeniul economiei sănătății la nivel național urmărește să răspundă ofertei academice actuale, restrânsă pentru domeniul economiei sănătății, precum și nevoii de pregătire interdisciplinară a profesioniștilor din sistemul de sănătate, astfel încât aceștia să contribuie prin cunoștințe și experiență la creșterea performanței și a calității serviciilor de sănătate și la maximizarea rezultatelor politicilor de sănătate”, a declarat conf. univ. dr. Mihaela Kardos, coordonator instituțional al proiectului.

Semnarea acestui acord de către rectorii celor trei universități este un obiectiv al proiectului POCU/918/4/8/149892 „Program postuniversitar de formare în economia sănătății [HEALTHESIS]”, implementat de UMF „Carol Davila” București, în calitate de beneficiar, în parteneriat cu UMFST G.E. Palade Târgu Mureș și UMF „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca, potrivit informațiilor furnizate de Compartimentul de Informare și Relații Publice din cadrul UMFST Târgu Mureș.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE