Femeie înjunghiată de un adolescent, în zona Valea Rece din Târgu Mureș Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2974 Vizualizări

Femeie înjunghiată de un adolescent, în zona Valea Rece din Târgu Mureș

Polițiști ai Biroului de Ordine Publică Târgu Mureș – Compartimentul Proximitate au dispus luni, 26 februarie, reținerea pentru 24 de ore a unui tânăr, în vârstă de 16 ani, în urma documentării activității infracționale, raportat la o faptă de violență. Față de acesta, instanța a dispus arestarea preventivă, pentru 30 de zile.

Potrivit informațiilor furnizate de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș, din cercetări a reieșit faptul că la data de 26 februarie, aflându-se pe strada Valea Rece din municipiul Târgu Mureș, cel în cauză ar fi înțepat cu un obiect tăietor-înțepător o femeie, de 27 de ani, la nivelul membrului superior stâng.

”S-a stabilit că aceasta ar fi necesitat pentru vindecare aproximativ 8-9 zile de îngrijiri medicale. În baza probatoriului administrat, polițiștii de proximitate au emis pe numele său ordonanță de reținere, pentru 24 de ore, în continuare fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Mureș. De asemenea, la data de 27 februarie, a fost prezentat unui judecător de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Târgu Mureș, care a admis propunerea formulată și a emis față de tânăr un mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile. Cercetările sunt continuate în cauză, sub supravegherea unității de parchet competente”, a precizat aceeași sursă.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE