Fundația Buckner. 75 de vârstnici au simțit bucuria întâmpinării Sfintelor Sărbători de Paști   Social
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 289 Vizualizări

Fundația Buckner. 75 de vârstnici au simțit bucuria întâmpinării Sfintelor Sărbători de Paști  

Fundația Buckner a făcut o vizită astăzi, 2 mai, unui număr de 75 de vârstnici din Sânpetru de Câmpie, oferidu-le și un mic pachețel de bunătăți care să le aducă bucurie, inclusiv un cozonac delicios pregătit de un producător local.

Această acțiune a fost posibilă prin proiectul „Punte între generații” finanțat de Fundația Regala Margareta a României prin Fondul pentru Vârstnici, dar și cu sprijinul Primăriei Comunei Sânpetru de Câmpie care susține implementarea proiectului încă de la începutul acestuia.

” Le dorim tuturor vârstnicilor și colaboratorilor noștri sărbători binecuvântate și rămânem cu convingerea că parteneriatele valoroase ne ajută să construim o lume mai bună în jurul nostru! ”  a declarat Moldovan Dragoş Dacian, Preşedinte Fundaţia Buckner.

Despre Fundaţia Buckner

Fundaţia Buckner este o organizaţie non-profit înfiinţată în 1999. Activitatea Fundaţiei în judeţul Mureş şi în ţară este focalizată pe oferirea de servicii sociale la cele mai înalte standarde copiilor şi comunităţilor afectate de izolare socială, sărăcie şi lipsa perspectivei, în vederea îmbunătăţirii nivelului de trai, creşterii nivelului de autonomie dar şi a nivelului educaţional ale acestora.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE