Rezultate remarcabile la Campionatul Balcanic de Culturism și Fitness Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 428 Vizualizări

Rezultate remarcabile la Campionatul Balcanic de Culturism și Fitness

Andra Dinică și Sergiu Istvan au reprezentat cu cinste CSU Târgu Mureș la Campionatul Balcanic de Culturism și Fitness. Evenimentul, desfășurat în weekendul recent încheiat, la Iulius Town din Timișoara, unde s-au strâns peste 150 de sportivi de excepție din România, Muntenegru, Kosovo, Grecia, Cipru, Serbia, Macedonia, Albania, Croația, Bulgaria și Slovacia.

Potrivit CSU Târgu Mureș, Sergiu Istvan a obținut medalia de bronz la categoria Men’s Physique +179 centimetri și a cucerit podiumul de aur  la Fit Pairs Open, alături de sportiva Ioana Bîrsan.

Totodată, Andra Dinica, cu o evoluție absolut spectaculoasă, s-a clasat pe locul 4 la categoria Women Bikini Fitness 166 centimetri.

„Felicitări pentru întreg efortul depus și dedicarea voastră, Andra și Sergiu! Sunteți o sursă de inspirație! Le suntem recunoscători reprezentanților Federației Române de Culturism și Fitness, antrenorilor clubului, Dumitru Cheteleș și Sebastian Popovici, precum si antrenorului Pop Paul Alexandru, cel care s-a ocupat în cele mai mici detalii de pregătirea reprezentanților noștri”, se mai precizează pe pagina CSU.

Pentru o parte dintre sportivi urmează Campionatul European din Santa Susanna, Spania, care va avea loc în perioada 1-6 mai.

(D.C.)

Foto: Simion Liviu Photography

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE