Home / Sanatate / Manager nou la Spitalul Clinic Judeţean Mureş

Manager nou la Spitalul Clinic Judeţean Mureş

Distribuie

Spitalul Clinic Judeţean Mureş are începând cu data de 10 august 2017 un nou manager general. Directorul medical al instituţiei, dr. Ovidiu Gîrbovan, a preluat funcţia de manager general de la dr. Dan Ştefan Sîmpălean, demis printr-un ordin al preşedintelui Consiliului Judeţean Mureş.

Contactat de cotidianul Zi de Zi, dr. Ovidiu Gîrbovan a explicat că numirea la conducerea Spitalului Clinic Judeţean Mureş poate fi privită mai degrabă ca o datorie de serviciu decât ca o promovare.

“Schimbarea a survenit printr-o hotărâre a preşedintelui Consiliului Judeţean Mureş din data de 10 august 2017. Numirea mea este interimară. Misiunea mea este dificilă, nu a fost obiectivul meu principal, obiectivul meu a fost să îmi fac treaba cât pot de bine din funcţia de director medical. Ce m-a determinat să accept este o obligaţie de serviciu până la urmă, făcând parte din Comitetul Director şi fiind director medical este normal ca prin demiterea sau prin absenţa managerului să preiei atribuţiile managerului. Este o datorie a postului, cum ar veni”, a declarat fostul director medical, în prezent manager general al Spitalului Clinic Judeţean Mureş.

În privinţa obiectivelor imediate de viitor, dr. Ovidiu Gîrbovan a amintit crearea condiţiilor optime de spitalizare şi tratament pentru pacienţi.

“În centrul obiectivelor mele se află pacientul. Trebuie să asigurăm condiţiile corecte de spitalizare, tratamentele corecte şi eficiente în acelaşi timp şi să ne adaptăm situaţiilor care sunt de mai mulţi ani de zile, cum ar fi clădiri vechi, să încercăm să ne menţinem statutul de Spital Clinic Judeţean şi renumele judeţului Mureş în domeniul sănătăţii”, a punctat dr. Ovidiu Gîrbovan.

Alex TOTH


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Haide să plantezi copaci împreună cu Asociația Mureș Runners! „Noi trebuie să dăm tonul schimbării”

Distribuie „Comunitatea crește atunci când fiecare dintre noi acționăm!” este deviza de la care pleacă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.