Home / Sport / Au plecat dupã cupã

Au plecat dupã cupã

Distribuie

2194_AuPlecat.gifJucãtoarele de popice de la Romgaz Electromureş au plecat ieri spre Slovacia, unde se vor bate pentru Cupa Mondialã, trofeu râvnit de cele mai bune echipe din Europa. La întrecere participã campioanele ţãrilor cu mare tradiţie în popice, între care şi România.
Cupa Mondialã de popice se va desfãşura în perioada 5-8 octombrie la Podbrezova, în Slovacia. În întrecerea femininã va evolua şi Romgaz Electromureş, ca urmare a câştigãrii titlului naţional în ediţia de campionat 2004-2005.
La feminin vor intra în concurs 12 echipe, reprezentante ale unor ţãri cu mare tradiţie în popice, cum ar fi Croaţia, Slovenia, Slovacia, Germania sau Ungaria.
Antrenorii mureşencelor, Seres Alexandru şi Martina Ludovic, au pregãtit foarte bine echipa pentru marea înfruntare din Slovacia. În urmã cu câteva zile, Romgaz Electromureş a fãcut şi un minicantonament la Hunedoara, pentru a se familiariza cu o arenã de joc strãinã. Rezultatele în pregãtiri au fost bune. Mureşencele au reuşit sã adune 3264 de popice în prima zi şi 3196 în cea de a doua. Forma cea mai bunã a arãtat-o Duka Tilda, care, la cel mai bun rezultat, a doborât 580 de popice.
Echipa târgumureşenã urmeazã sã ajungã la Podbrezova în cursul zilei de azi, iar mâine sã se acomodeze cu locul de desfãşurare al concursului. Lotul Romgaz Electromureş este alcãtuit din Doina Baciu, Duka Tilda, Daniela Muntean, Carmen Barabaş, Martina Emese, Ioana Vãidãhãzan, Luminiţa Medeşan şi Corina Haţegan.
În grupe se va juca dupã vechiul sistem, adicã va câştiga echipa cu un numãr mai mare de popice doborâte, la total, dar primele patru echipe, calificate în semifinale, vor evolua dupã sistemul nou, adicã se va ţine cont, în primul rând, de rezultatele directe între jucãtoare.
La plecare, mureşencele erau optimiste şi hotãrâte sã facã un rezultat bun în Slovacia.

Florin MARCEL


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Spectacol total în prima etapă a Superligii județului Mureș de minifotbal

Distribuie Prima etapă a Superligii județului Mureș de minifotbal a avut loc miercuri, 27 septembrie, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.