Home / Social / Fotbal şi vopsele

Fotbal şi vopsele

Distribuie

Aceste douã cuvinte îl caracterizeazã cel mai bine pe Sorin Bacali. Pasionat de sportul rege, Sorin a jucat vreme de câţiva ani pentru o echipã din divizia D. Din cauza numelui de familie care diferã doar cu o literã de numele celebrului Gigi Becali, prietenii şi colegii de echipã obişnuiau sã-l strige Patronul. "Nu mã deranjeazã aceastã asociere. Este amuzant cã toţi îmi spun Becali, fãrã sã am nici cea mai micã legãturã cu Gigi, poate doar faptul cã sunt un suporter înflãcãrat al echipei Steaua. La cei 23 de ani, Sorin spune cã viaţa meritã trãitã la maxim, aşa cum îţi doreşti. În prezent lucreazã pentru Grupul Benţa, la secţia producţie de vopsele. "Este o muncã destul de grea, dar îmi place ce fac. Nu pot sã spun cã este plictisitoare sau neinteresantã, asta pentru cã suntem o echipã unitã, ne ajutãm unii pe alţii şi mai ales, ne înţelegem foarte bine", spune Sorin.
Pentru cã se autocaracterizeazã ca fiind o persoanã extrem de activã, Sorin spune cã în fiecare searã obişnuieşte sã facã mişcare. "Fug câţiva kilometri în fiecare searã. Excepţie fac doar serile când vin foarte târziu de la muncã sau merg la fotbal", precizeazã sportivul. Chiar dacã locul de muncã şi sportul îi ocupã o mare parte din timp, Sorin spune cã nu ar renunţa la întâlnirile cu prietenii pentru nimic în lume. În fiecare searã se adunã în jurul unui pahar de vin şi povestesc tot ce li s-a întâmplat peste zi, despre ce se mai întâmplã în oraş, despre maşini. "Sunt discuţii normale, între prieteni, majoritatea bãieţi. Pe toţi ne preocupã aceleaşi lucruri. Şi, dupã pãrerea mea, comunicarea este foarte importantã într-un grup. Dacã lipseşti o searã, rişti sã pierzi ceva foarte important", spune zâmbind tânãrul. Stelist convins şi mare devorator de ştiri sportive, Sorin nu poate fi mişcat din faţa televizorului când sunt meciuri sau ştiri. "Mã uit la toate ştirile. Adevãrul e cã şi prezentatoarele sunt frumoase, dar cel mai important este sã fii la curent cu tot ce se întâmplã. Iar când sunt meciuri, dacã nu am ocazia sã-le vãd live, atunci nu mã poate mişca nimic din faţa micului ecran", mãrturiseşte Sorin. (S.S.)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

FOTOREPORTAJ: Urs al prieteniei, donat de Herlitz România, la Zoo Târgu Mureș

Distribuie Începând de sâmbătă, 30 septembrie, Grădina Zoologică din Târgu Mureș deține primul urs Buddy …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.