Mureşeni vs. Bubău Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 51 Vizualizări

Mureşeni vs. Bubău

705_Mureseni.gifReacţiile cititorilor în faţa comportamentului deplasat al primarului din Sântana

Având în vedere avalanşa de opinii ale cititorilor noştri cu privire la comportamentul violent al primarului Bubău, continuăm seria reacţiilor pe care le naşte acest controversat incident. Comentariile celor care ne-au scris pe site-ul cotidianului ZI de ZI precum şi a ZIARuLUI de Mureş vizează nu numai incidentul de săptămâna trecută, dar şi competenţele profesionale şi modul cum este perceput de oameni tribunul Bubău.
Se spune că gura lumii-i slobodă, dar şi faptul că nu iese foc fără fum. De data asta însă, incidentul de la Complexul de Armăsari a reprezentat numai promotorul declanşării unui val de informaţii care nu au fost spuse din frică sau din cauza diferitelor presiuni. Imaginea idealizată sub care primarul călăreţ ar fi vrut să fie ştiut a fost spulberată însă de atitudinea violentă şi falsitatea după care a reuşit să se ascundă un timp. Prezentăm în cele ce urmează părerile cititorilor noştri care ne-au scris pe adresa cotidianului ZI de ZI (www.zi-de-zi.ro), precum şi a ZIARULUI de Mureş (www.ziaruldemures.ro).

Bubău, doar o minune te poate face din nou primar!

Începem cu prezentarea unei zile obişnuite de la Primăria Sântana, unde domneşte “democraţia”. “De ce nu merge nimeni să vadă ce e pe acolo? Acum e PNA-ul şi Curtea de Conturi la el. Primarul a pus sechestru pe primărie şi poartă cheia la el. De când e dispărut, cheia e la Andrada, fata lui. Dimineaţa, la ora opt, toţi angajaţii primăriei stau şi aşteaptă la uşă să vină cineva să le descuie. Angajaţii nu au voie să stea de vorbă unul cu celălalt, pentru orice document sunt nevoiţi să dea cu subsemnatul. Toată lumea e bănuită de Bubău că ar fi divulgat matrapazlâcurile edilului la organele de control. Teroare şi panică la Primăria Sântana. Până când?”, a fost de părere un cititor care ne-a scris pe site-ul redacţiei.
Alţii, însă, sunt mai fermi. “Bubău e porc de când e primar! Promite oamenilor din comună marea cu sarea, după care îşi bate joc de ei, fără a le mai acorda vreun sprijin. Se laudă, în toată mass-media cu acele concursuri de călărie, însă uită că este primarul unei comunităţi, pe care i-a lăsat baltă.

Boală veche…

Violenţa de care a dat dovadă birjarul din Sântana nu i-a surprins pe mulţi. Părerea generală e că această răbufnire era doar o ches-tiune de timp. Apoi mai sunt şi incidentele muşamalizate. “Boala veche a lui Bubău recidivează. A trebuit să piardă PSD alegerile pentru ca, în sfârşit, gunoaiele să se ridice la suprafaţă… Printre altele Dogaru minte şi nu o dată i-a acoperit, împreună cu Herlea, nelegiuirile. Asta de frica lui Natea, nu pentru că aveau ei o pasiune pentru Bubău, pe care, de nevoie, îl pupau de zor în dosul cel mic şi arogant… Ce oameni slabi recrutează PSD…”
şi apropo de boli, “Bubău are epilepsie. E un lucru cu care s-a lăudat. Dacă e aşa, cum de conduce maşina, cum de are permis de port armă şi cum de călăreşte? Banii vorbesc”.

Violenţa e în sânge

Actele de violenţă ale primarului pesedist, Viorel Bubău, sunt binecunoscute în rândul celor care au avut tangenţă cu el. “Sunt multe zvonuri că ar fi bătut-o pe soţia lui, că ar fi falsificat titluri de proprietate şi alte infracţiuni de drept comun. Are nenumarate procese cu pământuri la Curteni. S-a comportat dictatorial cu personalul din Primărie, dar, de frica lui, oamenii nu au curajul să vorbească”. Alte păreri completează imaginea neromanţată a primarului birjar. “Cu aceeaşi cruzime şi nesimţire şi-a nenorocit şi caii proprii, un tip meschin care şi-a depăşit condiţia şi nu realizează micimea caracterului său”. “Nu numai caii lui, ci şi pe Carnaval, cal care nu este al lui, după cum susţine, ci al Direcţiei Silvice. Două accidentări ale lui Carnaval în aceeaşi zi? Cu asta nu se laudă nicăieri?”

În loc de concluzie…

… alte două comentarii. “Dacă Bubău scapă şi de data asta cu basmaua curată, e clar că nu mai există Justiţie în România. Acum a dispărut, pentru a nu i se vedea urmele de pe faţă?!” sau ”Bubău e un nemernic. Bubău nu e la prima aventură de acest gen. El se bazează pe bani şi pe corupţii pe care-i plăteşte gras. Are corupţi în toate domeniile”.
Încheiem cu o părere scurtă, dar plină de înţelesuri: “Depravatul”.

Cristina CORNEA

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE