Loulis s-a mutat la Bucureşti Social
  • admin
  • 0 comentarii
  • 109 Vizualizări

Loulis s-a mutat la Bucureşti

956_Loulis.gifDupă ce, în cadrul Şedinţei de Consiliu de Admistraţie (CA) din 22 martie s-a luat hotărârea de a muta sediul social al societăţii Loulis la Bucureşti, decizia a fost pusă de curând în practică.
Astfel, sediul de pe str. Băneasa nr. 31 din Târgu Mureş va rămâne, în urma acestei mutări, un simplu punct de lucru, în timp ce conducerea societăţii se va muta în comuna Pantelimon, lângă Bucureşti.
În 25 aprilie, în cadrul Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor, precum şi a Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor, a fost aprobat bilanţul contabil pe anul trecut, unde este înregistrată o pierdere de 20,2 miliarde lei, la o cifră de afaceri de 354,9 miliarde lei, în timp ce veniturile totale s-au ridicat la 368,7 miliarde lei. Pentru anul acesta s-a aprobat un buget de venituri şi cheltuieli în care este prevăzut un profit de 10 miliarde de lei, la o cifră de afaceri de 395 miliarde lei. Dacă această mutare a sediului va revigora activitatea societăţii rămâne de văzut, cert este că societatea rămâne, pentru cel puţin încă un an de zile, auditată extern de SC Ernst&Young Assurance Service SRL, o firmă care ar trebui, cel puţin teoretic, să-i asigure atingerea obiectivelor propuse. C.H.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE