Skoda se înnoieşte Social
  • admin
  • 0 comentarii
  • 43 Vizualizări

Skoda se înnoieşte

958_Skoda.gifDupă ce conducerea companiei Skoda Auto a luat decizia de a se produce o a patra gamă de modele, acum a venit momentul să fie dezvăluite detaliile premierei mondiale şi a locului în care se va afla fabrica.
Noul model, bazat pe conceptul Roomster, va fi lansat la Salonul Auto Internaţional de la Geneva, în martie 2006, iar producţia va fi realizată la Kvasiny.
“În prezent, la Kvasiny, producem cel mai prestigios autovehicul al nostru: Skoda Superb. În 2001, la aproape 70 de ani de la construcţia uzinei, fabrica a suferit o modernizare radicală şi este considerată acum una din cele mai bune locaţii pe care Skoda Auto şi Volkswagen Group le deţine în lume, din punct de vedere al calităţii”, a declarat Detlef Wittig, preşedinte al Consiliului de Administraţie la Skoda Auto. Compania va investi în jur de trei miliarde de coroane cehe în extinderea echipamentelor de producţie şi crearea a 2.000 de locuri de muncă, intenţionând să ridice, printre altele, un nou centru logistic, o parcare de mari dimensiuni pentru maşinile produse şi una pentru angajaţi, o staţie de autobuz şi un birou de coordonare a traficului feroviar.
De asemenea, guvernul ceh va face o investiţie ce are rolul de a stimula dezvoltarea zonei, suma prevăzută fiind de 427 milioane coroane, aproximativ 14 milioane de euro.
(C.H.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE