Şansa fiecărui copil Social
  • admin
  • 0 comentarii
  • 55 Vizualizări

Şansa fiecărui copil

983_Sansa.gifCopii instituţionalizaţi de la centrele de protecţie a minorilor au participat la a treia ediţie a concursului "Floare de colţ". Probele sportive s-au desfăşurat la Colegiul Naţional "Al. Papiu Ilarian", în timp ce probele teoretice şi cele de aptitudini au avut loc la Şcoala Populară de Artă.

Principalii competitori au venit de la Zau de Câmpie şi Luduş şi nu au ezitat să danseze, să cânte sau să alerge pentru a dovedi că sunt talentaţi. "Am avut preselecţie la centru. Cei mai buni copii au fost aleşi, iar acum le ţinem pumnii ca să meargă în finala de la Bucureşti. Participarea la acest gen de concursuri este o şansă pentru toţi aceşti copii", a declarat Lucreţia Lung, psihologul Centrului de Plasament nr. 5.
Concursul de pictură a reunit trei tineri talentaţi, fiecare cu stilul său, care au mai participat şi la alte ediţii a concursului "Floare de colţ": Anabela Tulică, Murşa Flavius şi Raţiu Nicolae, toţi trei în vârstă de 16 ani. Favoritul cert este şi anul acesta Nicolae Raţiu, care pictează icoane, atât în ulei cât şi pe lemn. Totuşi, ceilalţi participanţi nu s-au arătat deziluzionaţi: "Aş vrea să îmi angajez profesor bun, care să mă înveţe să pictez mai bine. Este visul meu", a mărturisit Anabela.
Concursul de dans a fost cel mai antrenant, iar cei şase tineri au demonstrat că orice stil este la modă. S-a dansat pe dance şi muzică ţigănească, dar s-a făcut şi breakdance. Concurenţii, aproape toţi în vârstă de 16 ani, au dansat cu pasiune şi au pus la punct o coregrafie aplaudată de public şi profesori.
Bineînţeles, ca la orice concurs au existat şi câştigători, dar Zi de Zi îi felicită pe toţi participanţii pentru curajul de a lua parte la întreceri!

Corina ALBOTA

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE