1% pentru cei care ajută Social
  • admin
  • 0 comentarii
  • 39 Vizualizări

1% pentru cei care ajută

1011_1lasuta.gifVremea frumoasă a ţinut duminică cu organizatorii Târgului ONG-urilor, aflat la cea de a treia ediţie. Manifestarea, care a debutat sub sloganul "Împreună pentru comunitate", s-a axat anul acesta pe o importantă prevedere a noului Cod Fiscal, adică implicarea civică a mureşenilor prin redirecţionarea a 1% din impozitul pe venit către ONG-uri.

Duminică, fiecare ONG mureşean s-a prezentat, cu mic, cu mare, în Piaţa Trandafirilor, pentru a-şi face cunoscute serviciile, dar şi datele de contact pentru mureşenii interesaţi să redirecţioneze 1% din impozitul pe venitul global către un ONG. Fiecare a încercat să condimenteze prezentarea cu câte un detaliu inedit. Nu au lipsit modelatorul de baloane, care oferea copiilor flori şi căţei din baloane colorate, dar nici cele două gorile care au împărţit baloane. În plus, fiecare organizaţie a apelat la tineri voluntari, care, costumaţi în tricouri personalizate, au împărţit fluturaşi cu datele şi activitatea fundaţiilor.
La târg au fost prezenţi Lokodi Edita, preşedintele CJ Mureş, Emil Groza, vicepreşedinte CJ Mureş, subprefectul Burkhardt Arpad şi viceprimarul Csegzi Sandor, care au trecut, pe rând, pe la toate standurile. Nu a lipsit nici Marius Ichim, directorul de cabinet al prefectului de Mureş, care a dat o mână de ajutor foştilor săi colegi de la Institutul Est European de Sănătate a Reproducerii.
După ce s-a plimbat pe la fiecare stand şi a discutat cu toţi reprezentanţii ONG-urilor prezente, Lokodi Edita a luat cuvântul lângă ceasul cu flori, apreciind că în ultimii ani "societatea nu s-a implicat destul pentru a sprijini organizaţiile neguvernamentale".

Corina ALBOTA

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE