Grupul bărbaţilor creţi şi fraieri salută ploaia Social
  • admin
  • 0 comentarii
  • 42 Vizualizări

Grupul bărbaţilor creţi şi fraieri salută ploaia

1013_Grupul.gifTelecronica

Nici nu putea fi o ocazie mai fericită pentru Pro Tv decât nenorocirea cu inundaţiile pentru a face un perpetuu jurnal "Ştirile de la ora 5". Toate cuvintele care exprimă cele mai catastrofice situaţii au fost puse la bătaie pentru crearea imaginii apocaliptice. Dacă la Buzău erau "Torente violente", la Braşov, Prahova şi Dolj erau deja "Ape ucigaşe", cu supratitlu "Furia apelor". Deşi în afara tematicii, inundaţiile, Pro Tv a mai găsit de cuviinţă să introducă alte două ştiri despre ape: un concurs de ambarcaţiuni şi o operaţiune de salvare a doi americani care s-au răsturnat cu barca. Iulia Vântur din Iaşi (de ce-s blonde toate moldovencele de la Pro?) a subliniat, de mai multe ori în intervenţia directă, plină de oftaturi, pleonasmul "un munte de steril a luat-o la vale". Acum, ştim că e preferabil ca, în general, acţiunea să o ia la vale, chiar dacă, în special moldovencelor, le place să o ia în sus. Acţiunea, desigur.
Tot televiziunea din Pache Protopopescu a început acţiunea de reabilitare a mişcării băuturilor de urină, "Secretele MISA", un reportaj plin de efecte benefice cu clare trimiteri sexuale chiar dacă trecute prin creier.
Antena 1 a fost ceva mai ponderată în catastrofe, dar cam nesăbuită. Au realizat un interviu telefonic cu Adnan, un ziarist irakian, care, după ce a spus ce a fost întrebat, a menţionat că "ar fi bine ca acest mesaj să nu ajungă la răpitori". Acu' cine a comis-o mai tare? Antena că a dat mesajul sau Adnan care s-a bazat pe discreţia românilor? Să sperăm că răpitorii urmăreau filmul "Băieţi buni", în reluare pe Al Jazeera. Sau măcar studiau ceva înscrisuri să afle de ce la români femeia este considerată deosebită, când e tratată ca o vită, deci fără legătură cu sfânta cămilă.
Bărbaţii din România care mai au cât de cât mândrie ar trebui să dea în judecată pe toată lumea care participă în vreun fel la serialul "Numai iubirea". Toţi bărbaţii din serial, în afară că majoritatea sunt creţi, joacă nişte roluri de tâmpiţi şi neajutoraţi mintal. Cei mai fraieri dintre ei sunt arhitectul Dan şi tenismenul Gelu, ambii duşi de nas atât de candida Ana Dogaru, dar mai ales de târfa locului, Andreea, rol interpretat natural de Oana Zăvoranu. În filmul ăsta până şi blondele sunt mai isteţe decât bărbaţii.
Şi dacă tot e vorba de mers la tribunal, cu un drum, să o dea şi ungurii în judecată pe interpreta lui Ildiko. Asemenea accent ca al ei, nu există, îşi bate joc de limba maternă atât de preţuită de minoritatea maghiară.

Cora MUNTEAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE