Musaca de vinete şi dovlecei Social
  • admin
  • 0 comentarii
  • 89 Vizualizări

Musaca de vinete şi dovlecei

7129_reteta.gifIngrediente:
8 1 kg cartofi
8 100 ml ulei măsline
8 sare, piper
8 800 g vinete
8 800 g roşii
8 800 g dovlecei
8 3 cepe
8 5 căţei de usturoi
8 1 kg carne tocată mixtă
8 450 g roşii în bulion
8 50 g unt
8 50 g făină
8 1 l lapte
8 5 ouă
Preparare:
Cartofii se taie felii, se pun în tava unsă cu ulei şi se condimentează. Se acoperă cu folie de aluminiu şi se coc 20 minute. Legumele se curăţă şi se taie felii. Se prăjesc puţin. Ceapa şi usturoiul se toacă, se pun la călit. Se adaugă carnea tocată şi bulionul şi se prăjesc bine. Se condimentează. Compoziţia de carne se aşează peste cartofi şi deasupra se pun roşii, vinete şi dovlecei ca ţiglele pe acoperiş. Se topeşte untul şi se adaugă făina, se toarnă treptat laptele şi se fierbe un sos, se adaugă ouăle, sarea şi piperul. Se toarnă sosul în tavă şi se coace 50 minute Se ornează cu salvie. Se serveşte caldă sau rece.
Poftă bună!

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE