Seriozitatea Giant Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 247 Vizualizări

Seriozitatea Giant

7255_sport_.gifNume nou în Companies' League, Giant este dovada faptului că fotbalul nu însemnă obţinerea performanţelor cu orice preţ. Chiar dacă echipa nu are în componenţă fotbalişti extrem de talentaţi, ambiţia, seriozitatea şi fair-play-ul fac din Giant
un adversar respectat.

Giant Prodimpex SRL este specializată în producţia de cutii din carton. De asemenea, producem articole de papetărie, elemente de publicitate din carton, sau orice alt produs din hârtie şi carton.
Ne-am înfiinţat în 1994 ca o firmă privată cu capital românesc. Investiţiile continue în tehnologie, spaţii de producţie şi nu în ultimul rând în personal au făcut ca în scurt timp Giant să devină unul dintre cei mai importanţi procesatori de carton din România. În ultimii ani am fost o prezenţă constantă pe primele locuri în Topul firmelor pe plan judeţean şi naţional. Suntem membri ai Asociaţiei Tipografilor din Transilvania (ATT) şi ai Camerei de Comerţ Industrie şi Agricultură Mureş (CCIA).
Implementarea sistemului integrat calitate, mediu, sănătate şi securitate în muncă ISO 9001: 2001, ISO 14001:1997 şi OHSAS 18001:1999 este o garanţie în plus a calităţii produselor şi serviciilor firmei noastre.

Ce facem?
Producem cutii din carton microondulat, ondulat şi duplex. De asemenea, producem articole de papetărie, elemente de publicitate din carton sau orice alt produs din carton tipărit, caserat sau ştanţat. Avem posibilitatea de a ştanţa forme cu dimensiuni pâna la 2 x 3 m. Personalizăm produsele prin tipar flexografic, serigrafic sau prin caserare. Dezvoltarea sectorului de cutii caserate a fost o necesitate rezultată din cerinţele pieţei. Reuşim astfel să producem tipuri de cutii caserate care pâna acum se importau.

Cum facem?
Firma are un timp de reacţie scurt la omologarea de produse noi, sau serii mici şi mijlocii, datorită atelierului propriu de confecţionat ştante, filme, site. Avem un colectiv dinamic, care stă la dispoziţia clienţilor cu experienţa acumulată în cei peste 12 ani de activitate. Sistemul informatic integrat permite procesarea rapidă şi exactă a comenzilor, lansărilor, urmărirea fabricaţiei şi a calităţii produselor. De asemenea, investiţiile în noua hală de producţie şi în tehnologie au dus la creşterea productivităţii, calităţii produselor şi elasticităţii în livrări. Oferim consultanţă, proiectare şi design gratuit clientilor.
Împreună vom găsi soluţia optimă pentru proiectarea unui ambalaj care să corespundă cerinţelor şi exigenţelor Dvs. Putem dezvolta un ambalaj nou plecând de la produsul Dvs. şi instrucţiunile de ambalare solicitate de piaţa căreia se adresează sau putem adapta un ambalaj existent. Vă acordăm sprijin în găsirea soluţiei integrate de ambalare a produsului (design cutie individuală, sistem de fixare, cutie colectivă, etc.) Vă oferim rapiditatea în rezolvarea urgenţelor şi a comenzilor mici şi mijlocii prin executarea ştanţelor, clişeelor şi a sitelor în atelierul propriu. Eficienţa şi profesionalismul echipei Giant vă stau la dispozitie.
Producem cutii pentru încălţăminte (peste 50 tipodimensiuni), mobilă, produse alimentare (pizza, fursecuri, prăjituri, paste făinoase, îngheţată,etc), produse farmaceutice, legume-fructe, băuturi alcoolice, tricotaje şi confecţii, produse tehnice, etc.

Vizitaţi site-ul nostru www.giant.ro sau contactaţi-ne la
giant@giant.ro, Tel: 328750, 328790, 328766, Fax:328882.
Vă aşteptăm!

Lotul Giant:
1. ZAMFIR NICOLAE
2. CASONI IOAN
3. POP ANGEL
4. CASONI CIPRIAN
5. ALEXANDRU CHIŞ
6. AUGUSTIN BLAGA
7. TOADER COTOI
8. SORIN C>NDEA
9. BALAZS LEVENTE
10. DIKU MIHAI
11. FLORIN SOPORAN
12. VIOREL BERES
13. STELIAN ALDEA

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE