Arta sarutului Social
  • admin
  • 0 comentarii
  • 62 Vizualizări

Arta sarutului

11156_mozol.gifSarutul ne poate face sa atingem culmi nebanuite de extaz. Va propunem, în rândurile care urmeaza, zece tipuri de sarut, invitându-va sa le experimentati si apoi sa alegeti care e cel mai potrivit pentru gusturile dumneavoastra.
Sarutul "începatorului"
O simpla atingere a buzelor – fie va puteti freca usor buzele de ale celuilalt, fie le puteti presa usor. Aceasta atingere delicata poate fi un punct de pornire excelent. O alta varianta ar fi mângâierea reciproca a buzelor prin miscari circulare.
Sarutul "fluture"
Trece-ti usor genele peste buzele partenerului, pleoape, obraji, gât si peste sfârcuri, în timp ce îl saruti pe piept.
Sarutul "picatura"
Daca esti deasupra partenerului si va sarutati cu pasiune, îndeparteaza-ti usor buzele de ale lui si lasa câteva picaturi de saliva sa i se prelinga în gura.
Sarutul "oriental"
Aceasta forma de sarut poate fi aplicata buzelor sau corpului partenerului. Relaxeaza-ti buzele, misca-ti circular limba si apoi împinge-o usor spre buzele sau pielea partenerului. Alternarea miscarilor este excelenta.
Sarutul "surpriza"
Când vrei sa îi strecori senzual iubitului printre buze o bucata de ciocolata sau o bomboana, topeste-o în gura pâna îi slefuiesti bine suprafata, astfel încât sa fie usor de strecurat printre buzele iubitului. Plimbati-o dintr-o gura în alta în timpul sarutului si se va stârni o adevarata competitie, din care aveti de câstigat amândoi.
Sarutul "lipait"
Aceasta forma de sarut implica "lipairea" cu limba, dar cu buzele lipite de pielea partenerului. Apoi, cu buzele îndepartate putin, preseaza usor limba de pielea, buzele sau gura partenerului. Aceasta varianta de sarut te face sa detii controlul si este incredibil de sexy si pentru partener.
Sarutul "lovitura
mediteraneana"
Aceasta varianta de sarut este inventata de îndragostitii latini: cu usoare si delicate lovituri cu limba treci peste buzele, obrajii, gâtul partenerului sau oricare alta zona – efectul este maxim pentru sfârcuri sau zona buricului.
Sarutul "alunecos"
Limba se misca usor înainte si înapoi sau înauntru si afara. Este un sarut nemaipomenit, mai ales pentru a servi direct de pe corpul partenerului mâncaruri erotice, sosuri sau creme.
Sarutul "sarpe"
Începând în stilul sarutului "lovitura mediteraneana", lasa-ti limba sa loveasca, sa linga si, în general, sa imite miscarile unui sarpe. Un efect extraordinar se poate obtine executând aceasta varianta de sarut împrejurul penisului sau labiilor.
Sarutul "întinderea"
În timpul unui "sarut frantuzesc", gâdila-i cerul gurii cu vârful limbii. Oamenii nu prea se concentreaza asupra acestei zone, desi senzatiile create sunt de-a dreptul "explozive". (S.G.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE