Avancronica meciului BC Mures – U Mobitelco Cluj-Napoca Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 18 Vizualizări

Avancronica meciului BC Mures – U Mobitelco Cluj-Napoca

11214_negru.gifMeciul de baschet masculin, din cadrul etapei a XVI-a a diviziei nationale A, dintre echipele BC Mures Târgu-Mures si U Mobitelco Cluj-Napoca, care se va desfasura sâmbata, de la ora 17, în Sala Sporturilor, suscita un interes deosebit din partea iubitorilor acestui sport. Pe de-o parte, partidele dintre cele doua formatii au fost întotdeauna spectaculoase, datorita rivalitatii sportive care exista între ele, dar parca în acest an miza meciului este si mai mare.
Cu toate ca ambele formatii au pierdut la un singur punct diferenta meciurile jucate în ultima etapa, este clar ca cele doua echipe sunt pe o panta ascendenta în ceea ce priveste forma sportiva. În echipa mureseana, Bryan McCullough, care a avut o serie de probleme de sanatate în ultima perioada (inclusiv la Tmisoara nu s-a aflat în plenitudinea fortelor), este complet recuperat, iar cei doi jucatori noi, Truscott si Russell cu fiecare joc bifat îsi gasesc tot mai mult locul în echipa. Pe de alta parte si formatia pregatita de Tab Baldwin este în crestere, încep sa se vada roadele muncii antrenorului american, întreg lotul clujean este valid, iar echipa dispune pe fiecare post de jucatori buni si are o banca de rezerva de invidiat. Totusi, Mihai Corui nu se teme de echipa vizitatoare. "Este o echipa buna, pe care o respectam, dar noi vom juca la câstig, si cu ajutorul publicului vom obtine victoria", a decalarat el. Întrebat, daca pregateste o tactica speciala pentru acest meci, antrenorul muresenilor a dat un raspuns evaziv: "Pregatim un baschet frumos si de calitate si vom lupta pentru a obtine victoria pentru acest club si acest oras."
Pâna la ora actuala federatia de specialitate nu a dat nici un raspuns oficial la memoriul depus de clubul muresean dupa cele întâmplate la jocul de la Timisoara. Mai mult, pe site-ul federatiei si la aceasta ora Fabiana Nitu, a carei prestatie a lasat de dorit la meciul respectiv, figureaza printre arbitrii meciului de mâine, alaturi de Mircea Serban si Radu Bucerzan. "Daca Fabiana Nitu nu va fi schimbata, acest lucru denota lipsa de respect fata de clubul nostru", a spus Corui. De altfel, suporterii "tigrilor" mureseni pregatesc o coregrafie speciala pentru a protesta împotriva arbitrajelor ostile si spera ca si galeria clujeana sa li se alature, acestia fiind la rândul lor nemultumiti dupa meciul de sâmbata trecuta, când au piredut acasa cu Asesoft Ploiesti.
Valentin MURESAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE