Aniversare si… de la capat, pentru FC Junior Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 50 Vizualizări

Aniversare si… de la capat, pentru FC Junior

11237_grup.gifClubul muresean de fotbal, care a inregistrat o ascensiune spectaculoasa in 2007, FC Junior s-a pus in miscare pentru obiectivele din acest an. Din cele cinci grupe care alcatuiesc scoala de fotbal FC Junior, trei vor participa in competitii incepand din luna martie. Grupele de copii sunt antrenate de Florea Ispir, Ciprian Lupsa si Major Laszlo, dar in curand va fi nevoie de o marire a numarului de antrenori.
In alta ordine de idei, finalul anului 2007, unul foarte bun pentru clubul muresean a fost marcat de o aniversare pe cinste. Primii au sarbatorit copiii, care au avut parte de un concurs cu premii pe teme sportive, de un tort frumos si de cadouri. Dupa cheful micilor fotbalisti, organizat intr-un loc numai bun pentru asa ceva (Sport Bar – in complexul Weekend) a fost randul parintilor sa sarbatoreasca. Cu mentinea ca sucul a fost inlocuit de sampanie si bere, iar zbenguiala celor mici, cu muzica si dans.
"Este normal ca efortul si reusitele din anul 2007 sa fie rasplatite. Acesta este rostul intalnirii. Copiii au muncit mult, iar parintii au avut la randul lor un aport extrem de important in succesele din 2007. Este un moment in care ne putem cunoaste mai bine, in care ne simtim bine impreuna", a spus presedintele clubului FC Junior, Boga Ferenc. Una peste alta, a fost o aniversare pe care atat componentii clubului FC Junior cat si parintii, a caror asociatie sprijina in mod cat de poate de concret activitatea fotbalistica a celor mici, o meritau. Acum insa a reinceput munca… (F.M.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE