Gaz Metan Târgu-Mures cu gândul la promovare Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 171 Vizualizări

Gaz Metan Târgu-Mures cu gândul la promovare

11236_gaz.gifDupa un stagiu de pregatire centralizat desfasurat în statiunea Sovata, echipa de fotbal Gaz Metan Târgu-Mures, care activeaza în liga a III-a, sustine o serie de meciuri de verificare în vederea abordarii returului de campionat, care va începe pe 29 februarie. Elevii pregatiti de principalul Adrian Botezan au pierdut în primul amical sustinut la Târgu-Mures în compania echipei ASA Unirea Ungheni cu scorul de 0-2. În aceasta saptamâna sunt programate alte doua jocuri cu echipe de liga a II-a, Ariesul Turda, respectiv Industria Sârmei Câmpia Turzii.
Victorie în primele doua etape
Echipa de fotbal Gaz Metan Târgu-Mures a încheiat turul de campionat pe pozitia a opta în clasament cu 25 de puncte, la 9 puncte distanta de ocupantele locurilor 2 si 3, respectiv FC Baia Mare si Somesul Satu Mare. ,,Daca trecem de primele doua etape cu punctaj maxim, înca ne putem bate pentru locul doi la baraj", a declarat presedintele clubului Gaz Metan Târgu-Mures, Constantin Caraivan. Echipa se afla se afla spre un ascendent bun, atât din prisma jucatorilor cât si a bugetului. ,,Am renuntat la câtiva jucatori, si anume la Preaz Flavius, Fekete Tibor, Sanda Paul care a fost împrumutat de la Gaz Metan Medias, iar proprietarul a decis sa-l vânda la serif Tiraspol. Cu jucatorii pe care exista în lot s-a finalizat faza negocierilor, formele sunt deja perfectate, si ne-am axat pe jucatori locali. Pentru cei care au plecat am considerat ca nu s-au integrat, nu au facut fata la adaptare, asa ca am renuntat la ei si am hotarât sa luam jucatori de pe plan local. Am achizitionat doi jucatori care au evoluat la Miercurea Niraj, portarul Strete Aurel si atacantul Detesan Emil, în plus a venit Silviu Zagon, care în iarna a fost jucatorul Tran-Sil-ului, dar îsi reziliase contractul acolo. Suntem un club stabil, avem resurse financiare stabile, si din punctul acesta de vedere nu ne putem plânge", a afirmat Constantin Caraivan.

Lotul Gaz Metan Târgu-Mures
Portari: Babi Jozsef, Aurel Strete, Barna Pal;
Fundasi: Sorin Boitos, Cosmin Boitos, Silviu Zagon, Ovidiu Ceusan, Janosi Attila, Florin Râtea, Darius Miclea, Constantin Catalin;
Mijlocas: Bokor Janos, Sorin Suciu, Bartok Tibor, Szabo Zsolt, Ovidiu Nistor;
Atacanti: Vladut Constantin, Emil Detesan, Vlad Ruja, Cornel serban, Gaghi Barna, Marius Craciun.

Sorin CRACIUN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE