Al 12-lea titlu pentru Varga Istvan Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 113 Vizualizări

Al 12-lea titlu pentru Varga Istvan

11296_varga istvan.gifPugilistul târgumuresean Varga Istvan si-a mai adaugat înca o victorie în palmares, învingândul în ring pe boxerul Gyorgy Bela, la categoria 79,3 kg. Meciul s-a desfasurat în Sala Sporturilor din localitatea Kiskumfelegyhaza, Ungaria. Partida a fost transata de partea lui în cea de-a patra repriza, în total fiind programate sase rerize a câte trei minute. Varga si-a trimis adversarul la podea printr-o puternica directa de dreapta, ungurul Gyorgy Bela fiind numarat.
Victoria obtinuta prin knock-out se adauga la celelalte opt înregistrate pîna acum în cei 17 ani de cariera pugilistica. "A fost un meci de palmares înainte de a boxa pentru centura intercontinentala. Pot spune ca dupa o pauza destul de lunga, de aproximativ patru luni, meciul nu a fost deloc usor. Prima repriza a fost una de tatonare a adversarului, în timp ce în a doua repriza Gyorgy Bela a fost îndelung sustinut de catre publicul din sala, ceea ce la impulsionat atacându-ma cu o serie de lovituri directe. În repriza a treia mi-am revenit, iar în urmatoarea repriza n-am mai asteptat, intrând peste el cu o serie de lovituri directe trimitând-ul la podea. Dedic aceasta victorie si celor doi antrenori, alaturi de care m-am pregatit pentru acest meci, si anume Butuc Laszlo, respectiv Koncz Ladislau, a afirmat pugilistul profesionist Varga Istvan. În anul 2005, în Palatul Sporturilor din Grosetto, Varga Istvan a câstigat centura IBF la categoria 79,5 kg, într-o lupta dusa împotriva lui Remo Tatangelo. În anul 2006, Varga Istvan a sustinut doua meciuri la box profesionist, cel mai important fiind împotriva lui Ladislau Kutil (Cehia), joc disputat la Praga, în fata caruia si-a aparat titlul cucerit cu un an în urma.
Urmatorul meci al lui Varga Istvan la profesionisti va fi organizat cel mai probabil în luna aprilie, în localitatea Hamburg din Germania, în joc urmând a fi pusa centura intercontinentala.

Cine e Varga Istvan
Vârsta 32 ani
Domiciliul: Cristesti, jud.Mures
Locul nasteri: Târgu-Mures
Data nasterii: 30.04.1975
Jucate: 16 partide
Palmares: 12 victorii (9 KO)

Sorin CRACIUN
sorin@zi-de-zi

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE