Victorie categorica in deplasare Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 33 Vizualizări

Victorie categorica in deplasare

p_87c717.jpg
Echipa feminina de volei a CSU Medicina a trecut fara emotii de CSM Lugoj. Partida, disputata sambata la Lugoj, a contat in cadrul etapei a XIV-a a primei divizii. Cu o formatie remaniata din cauza indisponibilitatilor, elevele lui Luka Valerijan si Laurentiu Magdas au abordat jocul cu maxima seriozitate. Ele au inceput partida in formula: Stanija Maletic, Brankica Nikic, Bardocz Orsolya, Shannon Torregrosa, Rodica Ciubuc si Adina Salaoru, libero- Sladijana Tesic. Surprinde titularizarea lui Salaoru, datorata accidentarii Cristinei Zanfir si absenta Roxanei Ivanoff, de asemenea accidentata. Noile jucatoare, Rodica Ciubuc si liberoul Tesic s-au integrat in angrenajul echipei, sarboaica reusind sa suplineasca lipsa Andreei Dimeny. In aceasta formula, muresencele si-au adjudecat primul set in mai putin de 15 minute, scor 25-13. Setul secund a avut aceeasi desfasurare pana spre final, revenirea gazdelor avand loc pe fondul unei oarecare relaxari a muresencelor si a schimbarilor facute de banca tehnica.
Cu rezervele, la pas
Au mai evoluat Ramona Breban si Anca Bunea, dar diferenta mare de valoare dintre cele doua formatii s-a dovedit hotaratoare. Rezervele introduse sunt jucatoare de perspectiva, care au evoluat in mai multe partide, dovedindu-si valoarea. Setul doi a fost castigat la 18, iar cel de-al treilea si ultimul fiind controlat de asemenea de muresence, care n-au mai fortat, dar nici n-au lasat nici o umbra de sperante gazdelor. Rezultat final: CSM Lugoj- CSU Medicina 0-3(13-25; 18-25; 22-25). “Diferenta de valoare a fost hotaratoare. Cele doua jucatoare noi venite la lot au avut evolutie buna si echipa merge pe o linie ascendenta. Suntem convinsi ca jocul lor va creste de la meci la meci”, a declarat Laurentiu Magdas, antrenorul secund al echipei.
In urma acestui rezultat, CSU Medicina urca pe pozitia a patra a clasamentului, depasind formatia Siinta Bacau, invinsa la Constanta, aflandu-se la egalitate de puncte (24) cu Dinamo Bucuresti. In etapa viitoare, a XV-a ele vor evolua pe teren propriu in compania formatiei Dacia Mioveni. Aceasta partida se va disputa in 24 ianuarie, urmand ca in 28 ianuarie sa-si dispute primul joc din cadrul turului secund al Cupei Romaniei, unde vor infrunta pe Unic Piatra Neamt.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE