Lui Eugen Melnic ii place ”jungla” Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 110 Vizualizări

Lui Eugen Melnic ii place ”jungla”

p_4_1_11af90.jpgNoua achizitie in lotul ”tigrilor” de la BC Mures, Eugen Melnic din Republica Moldova este un simpatic burlac, nascut in 14 aprlie 1979 la Chisinau. Extrema de 1,94 m evolueaza in campionatul Romaniei de peste sase ani. Anul trecut a fost capitanul echipei reprezentative a tarii de origine si are dubla cetatenie, astfel incat nu este considerat jucator strain. Inaintea reluarii campionatului ne impartaseste primele impresii dupa sosirea sa la noua echipa.

Reporter: Cunosti deja campionatul romanesc.
Eugen Melnic: Sunt de sase ani si jumatate in Romania. Am mai jucat inainte trei ani in Azerbaidjan, apoi un an in Ucraina la BC Kiev. In Romania am jucat la Ramnicu Valcea, la Gaz Metan Medias si Gladiatorul Cluj, la ultima un an si jumatate.
Rep.: Te-a atras ceva anume la formatia din Targu-Mures?
E.M.: Am jucat de multe ori impotriva lor. Nu pot spune ca o cunosteam foarte bine, asa cum o poti cunoaste din interior, dar am vazut ce joaca. Stilul pe care il practica acum, cel lituanian- european imi place foarte mult. Poate ca acesta a fost unul dintre motivele care m-au determinat sa vin aici, desi am avut si alte optiuni. Un alt factor este si faptul ca am fost coechipier cu unii dintre jucatorii din lot, la Valcea sau la Medias. Nu as putea spune ca sunt printre straini, dar in ansamlu, imi place echipa.
Rep.: Ce parere ai despre atmosfera din ”jungla” si despre oras?
E.M.: Atmosfera din sala este foarte tare. Putine orase mai au asa atmosfera la meciuri. Poate doar Sibiul si Clujul. Ca jucator al echipei locale cred ca va fi si mai placut. Orasul l-am vazut de cateva ori cand veneam ca adversar, acum am inceput sa-l si cunosc. Este un oras dragut, curat si linistit.
Rep.: Ai vreun obiectiv al tau personal?
E.M.: Deocamdata, sa joc, sa-mi fac treaba cat mai bine, echipa sa se claseze cat mai bine in clasament. Mai departe, nu se stie niciodata.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE