Tendinţe avangardiste pentru nunţile din 2011 Social
  • admin
  • 0 comentarii
  • 86 Vizualizări

Tendinţe avangardiste pentru nunţile din 2011

Anul 2011 vine cu tendinţe noi în materie de nunţi. De la rochii de mireasă în stil spaniol, bijuterii cu cristale Swarovski lucrate manual, sau decoraţiuni pentru masa nuntaşilor cu pene şi crengi şi până la maşinile de epocă mirii din acest an au avut de unde se inspira cu noutăţi pentru nunta de vis. La cea de a patra ediţie a evenimentului Nunta Noastră şi-au dat întâlnire zeci de expozanţi cu idei clasice sau noi, care mai de care mai năstruşnice pentru decoraţiuni.
Tendinţele 2011 în materie de culori sunt portocaliul şi movul, iar la aranjamente florale predomină florile de primăvară, lale, frezii, orhideea, precum şi accesoriile din pene şi crengi uscate.
O noutate în acest an pentru mirii care s-au decis să-şi unească destinele, dar care nu şi-au rezervat încă sala, este Pensiunea Castel Haller de la Ogra, unde pot avea parte de o nuntă într-o atmosferă de epocă. „În martie aprilie se va deschide pensiunea şi se vor putea organiza mici evenimente. La etaj avem un restaurant, unde încap în jur de 100-110 persoane, iar jos, în cramă, până la 150 de persoane. Se pot organiza botezuri, nunţi, logodne. Sau se poate amplasa în curte un cort pentru o atmosferă mai deosebită”, a declarat Foris Kinga, administrator Pensiunea Castel Haller.
Pentru miresele din acest an designerii recomandă modele noi, precum cea stil spaniol, rochii din materiale delicate, cu multă dantelărie şi volănaşe. „În acest an designerii sunt foarte flexibili şi nu putem vorbi de un singur stil. Se poartă atât rochia tip prinţesă, sirenă, evazată, rochia romantică. Ca şi noutate se merge foarte mult pe stilul spaniol, rochia prinţesă tip broderie. Se merge în continuare pe dantelă, combinaţii de broderii lucrate manual,cristale Swarovski, perle. Şi bineînţeles, în continuare se poartă voalul lung şi chiar şi pălăria”, a precizat Maria Vintilă, administrator la Salonul Maria.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE