Ioana Văidăhăzan, regina popicelor din Germania Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 83 Vizualizări

Ioana Văidăhăzan, regina popicelor din Germania

11_31.jpg
A câştigat nenumărate titluri de campioană a României, de două ori Liga Campionilor şi o dată Cupa Mondială, performanţe reuşite în tricoul formaţiei Romgaz Electromureş Târgu-Mureş. S-a transferat, în 1996, la SKC Victoria Bamberg din Germania, cu care a continuat şirul succeselor. Se gândeşte des la fostele colege din Târgu-Mureş şi îşi doreşte să joace la acelaşi nivel ridicat. Mai multe despre popicara Ioana Văidăhăzan, în interviul următor.

Reporter: Ai decis, în 2006, să te transferi de la Romgaz Electromureş Târgu-Mureş în Germania. Ce te-a determinat să pleci?
Ioana Văidăhăzan: Din 2006 activez în Germania la echipa SKC Victoria Bamberg. Deşi eram foarte ataşată de echipa Romgaz Electromureş, a venit momentul, am primit o ofertă de nerefuzat din partea echipei campioane a Germaniei, Victoria Bamberg. Am ales să plec, gândindu-mă la viitorul meu, să joc într-un campionat mai puternic.

Rep.: E mare diferenţa dintre cele două campionate?
I.V.: Despre diferenţa dintre Germania şi România la popice, nu pot să zic decât faptul că este o diferenţă de la cer la pământ…

Rep.: Cu ce îţi petreci timpul liber?
I.V.: Îmi place foarte mult tenisul şi ce mă relaxează este shoppingul…:

Rep.: Ţii legătura cu fostele colege?
I.V.: Da, normal că ţin legătura cu fosta mea echipă, chiar în acest moment mi-e foarte dor de fete, de antrenori, de doamna Antal Matilda vicepresedinta clubului, de domnul Stan Ioan şi domnul Bidiga Tiberiu care au ajutat şi ajută în continuare aceeastă minunată echipă. Pot să zic într-un cuvânt, echipa este şi va rămâne ceva minunat în sufletu meu, îi iubesc nespus şi cred că şi ei mă aşteaptă înapoi cu braţele deschise.

Rep.: Ce performanţe ai reuşit în Germania?
I.V.: La Clubul SKC Victoria Bamberg am câştigat de patru ori campionatul Germaniei cu echipa, de două ori locul doi şi o dată primul loc la Liga Campionilor, de trei ori Cupa Germaniei, o dată aur şi o dată argint la Cupa Mondială.

Rep.: Ce ţi-ai propus pentru acest an?
I.V.: Îmi doresc în continuare menţinerea unui nivel de performanţă cât mai ridicat şi obţinerea a cât mai multor medalii şi trofee atât la echipă, cât şi la naţională.

Rep.: Care e motto-ul tău preferat?
I.V.: Sportul e o competiţie continuă cu viaţa!

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE