Răzvan Azamfirei vrea să fie liderul elevilor români Social
  • admin
  • 0 comentarii
  • 36 Vizualizări

Răzvan Azamfirei vrea să fie liderul elevilor români

10-1_43.jpgPalatul Culturii din Târgu-Mureş va găzdui astăzi, începând cu ora 10.00, deschiderea oficială a Adunării Generale a Consiliului Naţional al Elevilor(CNE), eveniment care prefaţează lucrările adunării ce are loc în perioada 9-13 ianuarie 2012 la Târgu-Mureş. La evenimentul găzduit de Târgu-Mureş participă reprezentanţi ai consiliilor judeţene ale elevilor din toată ţara şi din municipiul Bucureşti, câte 4 delegaţi pentru fiecare judeţ, însoţiţi de profesori coordonatori, numărul total al acestora fiind de peste 200. “Este foarte important să fim gazda acestui Consiliu Naţional, este un vot de încredere care ne este acordat de către colegii noştri din ţară şi de către minister. E o recunoaştere a capacităţilor noastre organizatorice bune care pot fi folosite în interesul elevilor din România”, a declarat Razvan Azamfirei, preşedintele Consiliului Judeţean al Elevilor Mureş.
Elevi mureşeni printre candidaţi
Adunarea Generală este centrată pe alegerile pentru funcţiile de conducere ale Consiliului Naţional al Elevilor. Din partea elevilor mureşeni, va candida şi Razvan Azamfirei. “Voi candida pentru funcţia de secretar executiv pe departamentul de organizare internă al Consiliului Naţional al Elevilor. Această funcţie implică organizarea întregii activităţi a Consiliului, redactarea proceselor verbale, asigurarea comunicării între toate structurile consiliului şi în anumite cazuri poate prelua funcţiile preşedintelui, în cazul în care acesta nu-şi poate exercita atribuţiile“, a precizat Răzvan Azamfirei.
Ministrul Funeriu aşteptat la deschiderea oficială
Programul Adunării Generale cuprinde ateliere şi dezbateri menite să vină în întâmpinarea nevoilor actuale ale reprezentanţilor Consiliului Naţional al Elevilor. Sunt aşteptaţi să participe la deschidere Ministrul Educaţiei, Daniel Petre Funeriu, alături de  Secretarul  de stat Oana Badea, dar şi alte oficialităţi centrale şi locale. “Este foarte important să avem un dialog faţă în faţă cu cei din minister deoarece ne putem face şi noi auzite opiniile. Dacă ar fi să-i adresez o întrebare pentru ministrul Funeriu, în cazul în care va fi prezent? E foarte greu de pus o întrebare Ministrului Educaţiei. Cred că l-aş întreba spre unde vede domnia sa că se îndreaptă învăţământul românesc. Din punctul meu de vedere, referitor la acest aspect, deocamdată previziunile mele nu sunt foarte optimiste. Împreună, noi Consiliul Elevilor, profesorii şi toate persoanele implicate în procesul de învăţământ am putea să facem  o schimbare care să mute această direcţie în care se îndreaptă învăţământul, într-o direcţie bună”, a precizat Răzvan Azamfirei.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE