CSU Medicina în joc de încălzire Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 29 Vizualizări

CSU Medicina în joc de încălzire

11-2_46.jpgSâmbătă, de la ora 17.00, în Sala UMF „Anton Pongracz” din Târgu-Mureş se dispută partida din cadrul etapei a XI, ultima a turului Diviziei A1 la volei feminin, dintre CSU Medicina CSŞ şi ACS Penicilina Iaşi.
Partida nu este considerată una dificilă pentru echipa mureşeană, care ocupă locul VI în clasament, cu 19 puncte, şase victorii şi patru înfrângeri. Oaspetele se află pe locul IX, cu doar două victorii în primele zece etape. Echipa antrenorului Luka Valerjan vine după o victorie în Challenge Cup, 3-1, în deplasare, la Radnicki Belgrad, una care-i asigură în mare parte calificarea în optimile de finală ale competiţiei. Returul acestei partide va avea loc miercuri, 18 ianuarie, ora 17, în Sala Sporturilor din Târgu-Mureş.
După aceste două jocuri care n-ar trebui să pună probleme echipei mureşene, acestea vor avea un joc la CSM Sibiu, de asemenea la îndemâna lor, după care vor primi vizita formaţiei Dinamo Romprest Bucureşti. Acest meci, care se va disputa în 25 ianuarie, va fi urmat de o altă partidă deosebit de dificilă, la lidera campionatului, Ştiinţa Bacău. Gradul de dificultate al acestui retur constă şi din faptul că până la încheierea returului se vor disputa săptămânal câte două etape, după care va urma turneul play off, unde tinde să ajungă echipa mureşeană şi în această ediţie.
Pentru jocul de sâmbătă va absenta în continuare Adina Salaoru, care va lipsi probabil până la finalul sezonului şi Lorena Ciocian, care ar putea fi menajată în urma unei entorse suferite în partida de la Constanţa din etapa trecută.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE