Joc şcoală pentru BC Mureş? Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 56 Vizualizări

Joc şcoală pentru BC Mureş?

11-3_08.jpgSâmbătă, 14 ianuarie, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor din Târgu-Mureş se va disputa partida dintre BC Mureş şi Politehnica Iaşi, din cadrul primei etape a returului Diviziei A de baschet masculin. Mureşenii sunt mari favoriţi în acest al şaselea joc dintre cele două formaţii. Echipa antrenorului Srecko Sekulovic se află pe locul III, cu 27 de puncte, 11 victorii şi 4 înfrângeri, în timp ce adversarii de sâmbătă nu au reuşit nicio victorie şi ocupă ultimul loc al clasamentului. Pe lângă locurile ocupate de cele două echipe şi ultimele rezultate înregistrate, istoricul primelor cinci meciuri dau ca mare favorită echipa gazdă. BC Mureş a obţinut patru victorii, în timp ce ieşenii s-au impus o singură dată, în chiar prima partidă, disputată în toamna anului 2005, scor 112-74. În returul acelei ediţii, „tigrii” s-au impus la limită (78-76), după care moldovenii au părăsit timp de trei ediţii prima scenă. În campionatul trecut, ambele partide au fost câştigate de echipa antrenată de Deri Csaba, 88-71 la Iaşi şi 104-81 în „junglă”.
Victorie lejeră în tur
Turul acestei ediţii a găsit cele două formaţii pe poziţii diametral opuse, cu o nouă echipă mureşeană care aspiră la finala campionatului şi una ieşeană care se străduieşte fără succes să obţină prima victorie. Acest lucru s-a reflectat şi în jocul din etapa inaugurală, când BC Mureş s-a impus la Iaşi cu 88-51, într-un joc în care nu au avut niciun fel de emoţii. Mureşenii s-au desprins încă din primul sfert la 30-9 şi Deri Csaba a rulat întreg lotul de zece jucători înscrişi pe foaie. Cele mai multe puncte le-a înscris Forte, cu 17, urmat de Lăpuşte, cu 15 şi Stănescu, 14 puncte. Au mai punctat: Watson 12, Dumitru 11, Cooley 10, Paliciuc 6, Baczo 3. Au mai intrat în teren Tudor şi Hallai.
După această etapă, pentru mureşeni va urma o serie de partide dificile, următoarea etapă fiind cea de la CSM Bucureşti, echipă care a reuşit un final de tur foarte bun, încheind pe locul VI, la doar un punct de podium.
Jocul de sâmbătă va fi condus de o brigadă de arbitri compusă din Alin Roşu (Oradea), Alexandru Anica (Târgovişte) şi Andrada Csender (Timişoara), iar observator va fi Ioan Valerian (Târgovişte).

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE