Loredana de la TTM, ştirista din echipa lui Mihai Gâdea Social
  • admin
  • 0 comentarii
  • 1777 Vizualizări

Loredana de la TTM, ştirista din echipa lui Mihai Gâdea

7_87d362.jpgFormată în cadrul echipei de ştiri a Televiziunii Târgu-Mureş (TTM), Loredana Cofari trăieşte în prezent un nou început profesional, la Antena 3. Admisă iniţial ca redactor, frumoasa târgumureşeancă a demonstrat reale veleităţi de prezentator, devenind de curând prezentatoare a buletinului de ştiri de noapte al postului de televiziune de pe şoseaua Bucureşti-Ploieşti.
Reporter: Care e povestea ajungerii tale la ştirile Antenei 3?
Loredana Cofari:
Nu este neaparat o poveste… am început să lucrez în urmă cu două luni şi jumătate ca redactor iar de puţin timp am dat şi o probă ca prezentator. De acolo a început totul. Probabil am avut şi puţin noroc, dar aşa am început să prezint ştirile de noapte.
Rep.: Ce a spus familia, prietenii, despre schimbarea din viaţa ta profesională?
L.C.:
Am fost felicitată de familie şi de prieteni. Cei apropiaţi ştiu de când şi cât îmi doream să ajung aici… şi sincer am muncit mult pentru asta. Am fost şi sunt susţinută foarte mult moral de toţi cei dragi mie.
Rep.: După experienţa de la TTM Târgu-Mureş, cum e să lucrezi la o televiziune naţională?
L.C.:
TTM a însemnat şi înseamnă în continuare foarte mult pentru mine. Este televiziune mea de suflet! Sunt convinsă că nu aş fi avut vreo şansă într-o televiziune naţională din Bucureşti dacă nu aveam o bază solidă. Am trecut cred aproape prin toate etapele la Televiziunea Târgu-Mureş , am avut parte de o echipă minunată acolo de la care am învăţat foarte multe şi nu cred că am suficiente cuvinte să le mulţumesc tuturor. În primul rând sunt cei care mi-au dat posibilitatea să fac parte din acea echipă, încă de la început din 2006 şi apoi oamenii cu care am lucrat efectiv.
Rep.: Care e senzaţia atunci când ştii că eşti privită de foarte mulţi telespectatori?
L.C.:
Este totuşi o schimbare mare pentru mine faptul că am venit la o televiziune naţională, unde sunt alte cerinţe şi se lucrează la un alt nivel. Din fericire am dat de oameni minunaţi şi foarte valoroşi şi aici care m-au îndrăgit şi mi-au arătat că au încredere în mine. Este un lucru care contează enorm, mai ales când eşti la început undeva. Am doar două luni şi jumătate de când sunt la Antena 3. Şi la Târgu-Mureş am fost privită de telespectatori… e drept că nu atât de mulţi pentru că este o televiziune locală, dar senzaţia este aceeaşi. Am trecut peste momentul emoţiilor de început dar totuşi ceva emoţii e firesc să mai ai… din fericire pentru mine sunt constructive.
Rep.: Ce ţi-ai propus pentru 2012?
L.C.:
Îmi doresc să mă ajute sănătatea să pot face faţă cerinţelor de aici. Oricum anul 2012 a debutat mai bine decât mă aşteptam pe plan profesional. Am fost şi eu luată prin surprindere şi nu am avut timp să mă gândesc la prea multe. Din principiu am renunţat să-mi fac planuri pentru că nu-mi ies… aşa că aştept să văd ce mă aşteaptă pe viitor şi iau lucrurile aşa cum sunt.
Rep.: Cum îţi petreci timpul liber?
L.C.:
În timpul liber citesc, chiar mult în ultima vreme, am început cursurile de dicţie şi de ieşit… prea puţin, la câteva verişoare şi cam atât. Noroc cu ele!
Rep.: Cum ţi se pare capitala comparativ cu Târgu-Mureş?
L.C.:
Despre Bucureşti… ce să zic… îmi plăcea când veneam în vacanţe… acum, după ce am cunoscut viaţa reală nu mai sunt la fel de încântată, dar depun efort să mă acomodez. Nu pot să compar capitala cu municipiul Târgu-Mureş. Avem un oraş mult mai curat şi cu oameni înzecit mai buni decât capitala. E părerea mea personală şi cât se poate de sinceră! Îmi e dor de casă!

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE