Meci dificil pentru BC Nova Vita Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 39 Vizualizări

Meci dificil pentru BC Nova Vita

8-1_42.jpgSâmbătă, 28 ianuarie, de la ora 17.00, în Sala Sporturilor Universitatea din Alba Iulia se dispută partida de baschet feminin, Divizia A, dintre CSU din localitate şi BC Nova Vita Târgu-Mureş, din cadrul etapei a XVIII-a. Pentru echipa mureşeană, care se află pe locul II în clasament este un test important în tentativa lor de a rămâne în „careul de aşi”. BC Nova Vita a înregistrat până în prezent 14 victorii şi doar trei înfrângeri. Una dintre acestea, singura de pe teren propriu a fost o sincopă, chiar în faţa adversarei de sâmbătă, în etapa a treia din tur, scor 56-64. De atunci, mureşencele au mai suferit alte două înfrângeri, ambele în deplasare, la echipe angrenate în lupta pentru locurile fruntaşe, CSM Târgovişte şi Danzio Timişoara. Campionatul se anunţă unul foarte disputat, cu şase, şapte echipe cu pretenţii. Lidera, CSM Târgovişte a suferit prima înfrângere în etapa precedentă, pe teren propriu în faţa campioanei, ICIM Arad, pe care mureşencele le-au învins.
Momentul adevărului
Înfrângerile din deplasare s-au datorat mai mult faptului că Nova Vita n-a avut destul curaj, chiar dacă victoria le-ar fi fost la îndemână elevelor lui Stacey Nolan. Jocul de la Alba Iulia poate constitui o confirmare clară a valorii unei echipe care se pare că a reuşit înaintea startului în retur trei transferuri inspirate. Cele trei nou sosite, sârboaicele Bojana Vulic, Dragana Gobeljic şi americanca Catherine Scanlon au fost principalele marcatoare în etapa precedentă, câştigată cu 75-48 în faţa echipei Olimpia Bucureşti. Acestea vin să completeze un lot care mai cuprinde două jucătoare americane care s-au evidenţiat pe parcursul turului, Veronica Hikcs şi Cherisse Graham, alături de surorile Cristina şi Alexandra Cutaş, Adina Pop şi tinerele promisiuni locale Bartha Borbala, Paraidi Tekla, Gal Emese sau Iohanna Borşan.
În premieră pentru partidele din deplasare, mureşencele vor fi susţinute de un mic grup, dar inimos de suporteri, lucru care poate fi determinant.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE