Popicarele încearcă din nou „careul” Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 24 Vizualizări

Popicarele încearcă din nou „careul”

11-3_09.jpgEchipa feminină de popice Romgaz Electromureş Târgu-Mureş porneşte mâine dimineaţă spre Germania, unde vor disputa sferturile de finală din Champions League. Adversara campioanelor României va fi formaţia austriacă ASKO KSC Schneegatter, dar întâlnirea se va disputa în localitatea germană Hallein, deoarece adversarele nu au arena omologată. Partida tur a sferturilor de finală va avea loc sâmbătă, 28 ianuarie, de la ora 15, iar returul se va disputa la Târgu-Mureş, în data de 18 februarie.
„Suntem foarte optimiste şi ne dorim să obţinem un rezultat care să ne poată asigura calificarea în semifinale. Deocamdată, deoarece aspirăm la un rezultat şi mai valoros. Nu cred că ar trebui să avem probleme pentru a ajunge în această fază, dar vom încerca să obţinem victoria şi în primul meci”, a spus vicepreşedinta clubului mureşean, Antal Matilda.
Echipa antrenorilor Seres Sandor şi Orosz Istvan s-a pregătit cu cea mai mare seriozitate pentru această întâlnire şi din lot vor face parte opt jucătoare, cele care au reuşit cele mai bune rezultate la ultimele trei antrenamente. Acestea sunt: Doina Baciu, Horvath Anna, Duka Tilda, Fulop Erika, Aneta Ifrim, Adela Ban, Raluca Cucuta şi Tatar Andrea. De remarcat revenirea uneia dintre jucătoarele de bază a mureşencelor, Duka Tilda, care a lipsit câteva luni, din motive medicale. Aceasta a reuşit la ultima şedinţă de pregătire un rezultat foarte valoros, doborând un număr de 606 popice.
Dacă la ultima competiţie majoră târgumureşencele au ratat podiumul, în această ediţie doresc să-şi ia revanşa în acest an, când îşi pot susţine partidele internaţionale pe arena proprie, renovată şi omologată în vara anului trecut.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE