Unde ieşim joi seara? Social
  • admin
  • 0 comentarii
  • 83 Vizualizări

Unde ieşim joi seara?

“Căsătoria” la Naţional
Pasionaţii de artă teatrală au parte în această seară de spectacolul “Căsătoria” de Nikolai Vasilievici Gogol, regia artistică fiind asigurată de Tufan Imamutdinov. Spectacolul este programat de la ora 19, în Sala Mare a Teatrului Naţional.

Trezirea la viaţă, la Casa de Cultură
 
La Casa de  Cultură „Mihai Eminescu” din Târgu Mureş, joi, 26 ianuarie 2012  va rula filmul „J. Edgar”de la orele 15.00, 17.30 şi 20.00, iar  “Lumea de dincolo: Trezirea la viaţă” de la orele 15.00, 17.30 şi 20.00. Biletele costă 8 lei, respectiv 6 lei cu reducere.
Karaoke cu Mc
So…ca în fiecare săptămână, Sqaure No.7 îşi va alege joi, 26 ianuarie, seara,  cei trei grei care vor cântări mult în finală! Mai sunt trei ediţii de calificări, iar apoi… there can be only one!
Party
Mişu Foarfecă împreună cu Emil Teleagă şi Dj Sauce fac mare petrecere în cinstea Libertăţii la Târgu Mureş, în Caffee New York (Piaţa Trandafirilor Nr. 44, lângă Hotelul Concordia). Începând cu ora 22, aveţi ocazia să auziţi piese în exclusivitate de pe viitoarele materiale semnate de cei trei.
Salsa, rumba, cha-cha
Ca în fiecare joi, şi în această seară în Jazz & Blues Club se desfăşoară cursuri de dans de societate pentru începători. Doritorii sunt aşteptaţi începând cu ora 18.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE