Share

Home / Invatamant / Cursuri de pregătire pentru admiterea la UMFST Târgu-Mureș

Cursuri de pregătire pentru admiterea la UMFST Târgu-Mureș

Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) din Târgu-Mureș organizează, în perioada februarie – mai 2019, cursuri de pregătire la disciplinele biologie și chimie pentru examenul de admitere din iulie 2019.
Potrivit Blogului UMFST Târgu-Mureş, prima ședință va avea loc sâmbătă, 23 februarie 2019, în campusul UMFST, începând cu ora 8.30. Cursurile se adresează elevilor care vor susține examenul de admitere la Facultatea de Medicină, Facultatea de Medicină Dentară şi la Facultatea de Farmacie.
Totodată, elevii care se pregătesc să devină studenți ai Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie din Târgu-Mureș își pot testa cunoștințele acumulate la prima simulare a examenului de admitere din acest an, în data de 17 martie 2019.
“Simularea, organizată de Liga Studenților din Târgu-Mureș, cu sprijinul UMFST Târgu-Mureș, se va desfășura atât pentru specializările mari (Medicină, Medicină Dentară, Medicină Militară și Farmacie), cât și pentru specializările mici (Asistență Medicală Generală, Balneofiziokinetoterapie și Recuperare, Nutriție și Dietetică, Tehnică Dentară și Cosmetică Medicală). Simularea se va organiza pentru ambele probe de concurs (biologie și chimie) și în ambele limbi de predare: limba română și limba maghiară”, se mai precizează pe Blogul UMFST Târgu-Mureş.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Maria Sophia Suciu, mândria clasei a II-a C, Școala Gimnazială „Augustin Maior”

Clasa II-a C,  Gimnaziul „Augustin Maior” din Reghin,  pregătită de prof. înv. Angela Sturza, și-a …

Share
Share