Premiul Mentor pentru excelență în educație Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 569 Vizualizări

Premiul Mentor pentru excelență în educație

Reprezentanții Fundației Pentru Comunitate organizează un eveniment în cadrul căruia se va decerna Premiul Mentor pentru excelență în educație 2020, sponsorizat de MOL România Petroleum Products. Consiliul Director al Fundației Pentru Comunitate va alege zece personalităţi din domeniul sportului, artelor, culturii și a științelor, care vor obține Premiul Mentor pentru excelență în educație. Fiecare premiant va primi un trofeu, o diplomă și o sumă în valoare de 8.000 de lei.

La edițiile precedente din județul Mureș au fost premiate următoarele persoane: Peteley Attila, antrenor de sport, Sebestyen Julianna, profesor de matematică și Baratosi Jozsef Gabor, antrenor de șah.

Conform informațiilor furnizate pe site-ul Fundației Pentru Comunitate, www.pentrucomunitate.ro, nominalizarea trebuie ,,să conțină numele și datele persoanei nominalizate, adresa postală, e-mail, telefon, numele instituției în care își desfășoară activitatea, cât și o justificare care să conțină cele mai importante rezultate obținute de copiii și tinerii pregătiți de el, precum și momentele de vârf ale carierei sale”, ,,să contureze atât calitățile profesionale cât și pe cele umane ale persoanei propuse și să evidențieze rolul mentorului în viața și cariera discipolului” și ,,să conțină de asemeni coordonatele persoanei care face nominalizarea, numele, adresa postală, e-mail, telefon, ca aceasta să poată fi contactată în caz de nevoie pentru informații suplimentare”.

,,Dorim să atragem atenția opiniei publice asupra acelor profesori, antrenori, mentori care au descoperit și au lansat tinere talente, care le-au sprijinit din umbră primii pași, al căror devotament și entuziasm au contribuit esențial la dezvoltarea, punerea în valoare a talentelor lor. Îi căutăm pe acei profesori, antrenori, mentori care au reușit și reușesc să stimuleze copii talentați, care îi pregătesc pentru a face față competițiilor, care caută în permanență posibilitățile lor de dezvoltare. Îi căutăm pe acei profesori, antrenori, mentori a căror excelență educativă a condus generații întregi spre succes, a căror activitate însă a rămas în umbră, fără recompense morale sau materiale”, au transmis reprezentanții Fundației Pentru Comunitate.

Orice persoană poate să facă o nominalizare atât în nume propriu cât și în numele unui grup. Sunt valabile doar nominalizările făcute pe formularul online accesibil pe site-ul Fundației Pentru Comunitate, www.pentrucomunitate.ro.

Alexandra HAJA

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE